![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Me ispolnuva dobra i ubava pregratka kako i mojata najsakana vnukicka
![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Me ispolnuvaat poveke raboti....moite dve angelcinja i soprugot,pozitivni lichnosti ,dobro drushtvo,topla pregratka.....
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
me ispolnuvat mnogu pari i ljubovvv ama ne tolku ljubov kolku sto pari
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ME ISPOLNUVAAT VAKVI OSOVI ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Sekojdnevnite obvrski ......
uspehot ,ljubovta, relaksot ...... prijatelstvoto ne me ispolnuvaat...... toa se obicni sekojdnevni slucuvanja...... ili neslucuvanja...... mene definitivno me ispolnuva...... i se osekjam "full"....... koga ke pomognam ........ koga nekoj od srce ke mi kaze..... blagodaram za pomosta ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ako e prasanjevo samo za zeni...
ups... |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Pa me ispolnuvaat mnogu mali raboti vo zivotov,nekoi sitnici,sekojdnevno...No najmnogu me ispolnuva koga ke procitam nekoja dobra poezija,ili pak nekoe dobro filmce...Sekogas moze da me krene od dnoto
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
momentalno me ispolnuva toa sto go resiv tocno kolokviumot
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
hmm me ispolnuva radost sreka
![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
ljubovta
![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
една цееееела година.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Оваа порака од колешката од факултет денеска моооогу ме исполни:
Ти благодарам за прекрасно поминатиот викенд....... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
denes me ispolni eden crtez
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ljubovta
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |