![]() |
|
Ист(а) како мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Изменето од Lithium - 03.Април.2009 во 00:48 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ОД СЕКОГАШ ЗНАЕВ ДЕКА СМЕ ДВА РАЗЛИЧНИ СВЕТА
![]() НЕ 100%, АМА МНОГУ СЛИЧНОСТИ ![]() ИНТЕРЕСНО Е ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ ![]() НО КОГА БИ ИМАЛЕ ИСТИ МИСЛЕЊА ЗА СЕ, МИСЛАМ ДЕКА НЕ БИ НИ БИЛО ИНТЕРЕСНО. НЕКОЈ ЌЕ КАЖЕ ... ДА СТАНЕМЕ ЦЕЛИНА, КАКО ШТО НАВЕДЕ `МОНА ЛИЗА` НЕ...НЕ БИ ИСТРПЕЛА ТОГАШ ... ИАКО И ВАКА `ПОНЕКОГАШ` Е НЕПРЕДВИДЛИВО, НЕИЗВЕСНО, ТЕШКО ДА СЕ СФАТИ ДРУГИОТ, НО УЧИМЕ ЕДЕН ОД ДРУГ, СЕ НАВИКНУВАМЕ НА ДРУГИ РАБОТИ, ПОИНТЕРЕСНИ СМЕ СИ, ИМАМЕ ЗА ШТО ДА СЕ СКАРАМЕ ![]() ![]() ДОСТА Е, ЗА ОВА БИ МОЖЕЛА ДО УТРЕ ДА ПИШУВАМ, ДА НЕ СЕ ИЗДАДАМ НЕШТО ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
што е поентата во разговор со човек что само го потврдува твоето мислење
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Не сакам некој баш ист како мене, би било премногу монотоно, не би било интересно, нема нешто што би ме заинтересирало да откривам понатаму.
Ако сакам некој како мене ќе се погледнам во огледало, не ми треба копија ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Site nie, poveke ili pomalku sakame da najdeme nekoj(a) ist kako nas.
Nekoj koj ke bide nasata druga polovina ....nekoj so koj ke staneme celina. No dali navistina go sakame toa ? Dali togas bi bile srekni ?
![]() Razmislete dali navistina bi bile srekni da ziveete so sebesi...?? Bidete objektivni
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |