IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ист(а) како мене
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ист(а) како мене

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 16:29

Изменето од Lithium - 03.Април.2009 во 00:48
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 01:12
ОД СЕКОГАШ ЗНАЕВ ДЕКА СМЕ ДВА РАЗЛИЧНИ СВЕТА
НЕ 100%, АМА МНОГУ СЛИЧНОСТИ И МНООГУУУ РАЗЛИЧНОСТИ
ИНТЕРЕСНО Е ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ И КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА НАШИТЕ ИСТИ И РАЗЛИЧНИ МИСЛЕЊА, НАВИКИ, .....
НО КОГА БИ ИМАЛЕ ИСТИ МИСЛЕЊА ЗА СЕ, МИСЛАМ ДЕКА НЕ БИ НИ БИЛО ИНТЕРЕСНО.
НЕКОЈ ЌЕ КАЖЕ ... ДА СТАНЕМЕ ЦЕЛИНА, КАКО ШТО НАВЕДЕ `МОНА ЛИЗА`
НЕ...НЕ БИ ИСТРПЕЛА ТОГАШ ... ИАКО И ВАКА `ПОНЕКОГАШ` Е НЕПРЕДВИДЛИВО, НЕИЗВЕСНО, ТЕШКО ДА СЕ СФАТИ ДРУГИОТ, НО УЧИМЕ ЕДЕН ОД ДРУГ, СЕ НАВИКНУВАМЕ НА ДРУГИ РАБОТИ, ПОИНТЕРЕСНИ СМЕ СИ, ИМАМЕ ЗА ШТО ДА СЕ СКАРАМЕ , И ПАК СЕ САКАМЕ И , И СЕУШТЕ `ОПСТОИМЕ`....

ДОСТА Е, ЗА ОВА БИ МОЖЕЛА ДО УТРЕ ДА ПИШУВАМ, ДА НЕ СЕ ИЗДАДАМ НЕШТО
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 19:42
што е поентата во разговор со човек что само го потврдува твоето мислење збунетост
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:22
Не сакам некој баш ист како мене, би било премногу монотоно, не би било интересно, нема нешто што би ме заинтересирало да откривам понатаму.
Ако сакам некој како мене ќе се погледнам во огледало, не ми треба копија
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:07
Site nie, poveke ili pomalku sakame da najdeme  nekoj(a)  ist kako nas.
Nekoj koj ke  bide nasata druga polovina ....nekoj so koj ke staneme celina. No dali  navistina go sakame toa ? Dali togas bi bile srekni ?не%20знам

Razmislete dali navistina bi bile srekni da ziveete so sebesi...??  Bidete objektivni
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.