|
Плесни во лице... |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo nedela pretpladne ...... specaliv uste edna zlatna poluga ......... ne deka mi e maka od " vospitno popravni merki " tuku sto ednostavno ne sakam da si go rasipam dobroto raspolozenie
Изменето од miroslav_g8 - 01.Февруари.2009 во 11:01 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е и за каде и да е поставена темава,јас сум секогаш да се каже у фаца... Поарно јас да ти кажам што имам и онака како што го согледувам проблемот отколку некој друг да ти прераскаже со неизбежното "дофилување" на муабетот... Поарно да ти кажам јас - отколку да те излаже друг
Колку и да сакам да премолчам нешто- не успевам...Додека си ја мачам и трујам душата со размислувања од типот- "E, што му значеше ова", "E, [што сакаше со ова да кажe"...ќе си прашам самата па ќе се разбереме. |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HER ZIKA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sekoja "vospitna merka" vroduva so plod...nekoj naucuva deka "Kaj shto ima sila nema pravdina", drug deka " Zborovite se poteshki od kamenot" tret deka "Jazikot koski nema ama koski krshi" i da ne redam... znaci vo nedela pretpladne... forumska idila...bez kavgi..bez raspraviii... shto bi rekol Zika Pavlovikj...na nivou...
i sega pak u faca na onoj doma...pogled ... pomal si od zrnoto grashok... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo slucajov , za plesnuvanje vo faca na nekoj od forumov , redovno posle mi plesnuvaat BAN ......... znaci , opet kjutenjeto e zlato ........ kako trgnav , za kratko vreme kje imam povekje zlato od amerikanskiot nacionalen trezor
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde prvo da rascistime neshto... ova tema se odnesuva na "tresnuvanje u faca" na decko...maz... bivsh...segashen.. ili...
"tresnuvanje u faca" na nekoj clen od forumot. Ako e prvoto... i jas kje se priklucam...i kje tresnam bogami bajagi... ako e vtoroto...tresnuvanje u faca na nekoj clen od forumot...jasno e deka toa ne e dozvoleno i deka temava vednash kje bide zatvorena.. zatoa shto znaeme site deka kje dojde do "pokolj" i "krv do kolena" Znaci... prifakjam deka se odnesuva na prvoto i... pak bi napomenala...onaka kako postara...a i od zivotno iskustvo deka kolku po bezobrazno i po vulgarno neshto nekomu kazuvash tolku e poteshko na dushata zatoa shto so toa se kazuva deka ona shto go pravi ne pogoduva... Zatoa jas deneska na mojon doma cel den kje mu prakjam pogled narecen ... vozduh" "mrtva tishina" |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa sto jas bi i go plesnal vo lice , po avtomatizam povlekuva i kontra efekt ....... mi se crtaat odma dvajca suraci ( od mnogute ) od po 150 kgr ( vkupna tezina 0.3 t ) ziva mera i ne mi bega podolg prestoj vo " Sveti Erazmo " Ohrid ....... isto kako da sum imal otvoren sudir so dizel lokomotiva na zeleznicki premin .... podobro si molcam ..... zosto , molcenjeto ne samo da e zlato tuku e i ZDRAVO
Изменето од miroslav_g8 - 01.Февруари.2009 во 09:41 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete taka...mene pred malce mi pisa tipot koj gore go pcuev...taka da..
тешка сељачина си тежиш ко муфлон говедо едно сељачко |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааааа
епа ова будала еден,незнаеш кога што треба |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malce ne mi ja skontavte temata vo momentov sto bi mu plesnale... ako imate neso takvo
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не премолчувам
Се што сакам,се си добива по список ,само чекам погоден момент........... последен пат,кога ептен,ама ептен ме изнервира Доволно ми е што секој ден преживувам,и нема да трпам еден таков серко како тебе,да ме.....дрн, дрн имаше уште |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odi si duso....kaj sakas ....samo ocive da ne te gledaat!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај Дппптроопер ми е една ствар интересна....не знае добро да си ги каже чуствата, ама само ако добро се загледаш у тие „тиња„ очи се ке ти стане јасно
Изменето од blueprayer - 31.Јануари.2009 во 23:57 |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абре не сум ретардиран,зато се смеам За постот над постот над ПППТ.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 31.Јануари.2009 во 23:55 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |