![]() |
|
Колку машки,колку женски деца би сакале? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | ||
matilde ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zdravo na site.jas bi sakala da imam dve ili tri decinja.posakuvam bliznacinjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Dve deca sakam..edno masko i edno zensko..ali so i da bide kolku i da se da se zivi i zdravi toa e najbitno..
![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
leleelel ssssssss znaci ne ti se site na broj tebe
![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
Jas sakam 13 zenski i 12 maski za poslednoto zensko doma da mi ostane nemazeno da mi cisti izmet da mi prai niz kukava
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
kolku sto sakav mi dade gospod
![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
машко и женско
две женски две машки Било што од овие 3 комбинации, не сум пребирлива, битно да се две и да се здрави ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ТОА ШТО САКАВ , СИ ИМАМ ...
![]() 1, СИН 2,ЌЕРКА ![]() ![]() |
||
![]() |
||
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
Сакам да имам деца а колку и каков пол не е важно.
|
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
devojce i masko
sakam 2cki ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Колку сакав....толку имам.
|
||
![]() |
||
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
|
полот не е битен, а бројноста што повеќе тоа повесело.
![]() |
||
![]() |
||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
|
dvapati bliznaci 2/2 maski i zenski
ama da se blisku so godinite da mozat da me vadat od takt ako toa e ubavo da te gleda vo oci i da te laze i da misli deka mu veruvas |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |