![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najteska sostojba na duhot koga stanuvame inertni i nezainteresirani za site promeni okolu nas...zarobeni vo svoite grevovi i greski....zatvoreni vo luspata!Nekogas znae da pomogne koga sme rastrgnati na sto strani...
No.kakov e toj zivot koga za nisto ne ti e gajle????? Kolku ubavo ni go nametnaa toj kolektiven duh deka zloto e dobro,a crnoto belo.....za da mozat da ne vlecat kako marioneti....da manipuliraat so nas... Fuj...sostojba na "seedno" e najlosata bolest za covekot...!!!! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
koga vejke ne ti gajle tvojata aura e se pogolema a ti izgledas ponedostizen
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Кога не ми е гајле, ама ич не ми е гајле...што и да кажам не би имало никакво значење, или пак би ги кажал на некој/а сите работи кои одамна ми тежеле, без да се секирам за последиците.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Koga veke ne ti e gajle nesto ne e vo red...........treba da se preispitas samiot sebe...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..polesno se zivee!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Koga veke ne mi e gajle za nisto...togas si kazuvam se sto mi ``lezi`` na dusa...Pa ako imaat barem malku pamet,niv ke im bide gajle...Ako ne slobodno mozat da idat u p.m
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
zavisi za sto ne mi gajle.koga ne ke me interesira poveketo togas nemi e gajle.
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koga ke se prosvetlis
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
za shto?!,..da ne mi e gajle?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
koga legnuvam da spijam za nisto ne mislam togas ama bas za nisto ne mi e gjale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke si ides vo pizami na rabota,osobeno ako si negde na salter...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Ednostavno krevas race i prestanuvas da se trudis ..... i togas ic ne ti e gajle vise .....
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Не ми е гајле и не ми е гајле...рушам се пред мои нозе кога не ми е гајле...а највеќе не ми е гајле кога потпивнам
![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |