|
Разлика-секс муабети на форум и во реалност |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj za sebe....individualno e toa....sekogas zboruvam iskreno za moeto seksualno iskustvo i ne se sramam od nisto.... mnogupati me svakale pogresno i me etiketirale .... ama toa e nivno pravo...jas mojot zivot go ziveeam kako sto jas sakam a drugite ako nemaat svoj ...neka tracarat za mojot
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама Фикс го нема да се изјасни
се навлекол на бразилски депилирани
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam so tebe Andzelina |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прочитајте ја темата од почеток и ќе видите што сум сакал да кажам....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa fiks izgleda ti i nemas bas odreden stav okolu ova prasanje...kazavme jasno za seks zboruvam ne samo tuka i na jave...a ovie devojki sto so tebe repliciraat tuka i te poddrzuvaat da gi prasas koga ke ste tet a tet "a si imala seks so dvajca partneri " mislis deka bi ti odgovorile isto kako tuka so ke ti odgovorat?????
Zatoa razgranicete nekoi raboti...i ne vrtete odokolu |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш дека треба поотворено да се разговара за сексот?би му раскажувал на секого сочни пикантерии од твојот интимен живот?јас мислам дека тоа е прво навреда кон партнерот...а друго,сите одвај чекаат да те истрачарат...
некој погоре рече,мажите би го напишале тоа на билборд
јас те прашувам-маж со многу врски е мангуп
жена со многу врски е к*рва
ако сме толку либерални да зборуваме со секого за нашите врски,тогаш зошто е тоа така?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па во предходните постови пишав пеперутке
истото прашање го постави и ти мислам |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e aj sea ili se slozuvas ili ne kako e toa "gore-dolu"????? |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се сложувам со тебе анџелина,ама горе долу...не во целост
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е нашиот виртуелен свет.послободно зборуваме затоа што ние сите сме измислени личности.кога зборуваш не ги гледаш стоте очи вперени во тебе,од кои некои те осудуваат а некои те оправдуваат.затоа овде секаков разговор е дозволен.Инаку, сексот е интимна ствар за која и не треба многу да се разглаба...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј ај не ја расипувајте темава....може..
|
|
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dokolku nema mozok ,onda je ebavanje vo prazno
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот ум е само мој,што се случува во него само јас знам
и го кажувам тоа што го мислам,без разлика дали некој се сложува со мене. секогаш ја кажувам вистината,и внимавам само да не повредам некого со неа. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |