![]() |
|
Глупави стихови во песните |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
That's not my name (и така 50 пати)
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
хахахаха,... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
pa ja mislam oti najgolema misterija vo svetot e sto e zigazig ha?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Yo, I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want, I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha. spice girls [:-&] |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
![]() ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
"You so crazy
I think I wanna Have your baby" --Salt-N-Pepa 'Whatta Man' |
||
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Добро, тука има некоја метафора...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
"There's an insect
In your ear If you scratch It won't disappear" --U2 'Staring at the Sun' |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Баш пред некоја минута ја слушав на Антена 5 I kissed a girl човече колку е одвратна песнава. со право не слушам радио
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Never Ever, All Saints
"Sometimes vocabulary runs through my head, The alphabet runs right from A to Z" |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Ej zdravo,ja sum David
devojkite me sakaat zasto licam na Leni Kravitz, se salam be.. samo kazi mi ti sto sakas i ke ti dadam se sto ke posakas.. e so izvinuvanje ne recnikot ama da ti se pos*ram u pesnata..u celata pesna ne samo od stihov..inace od Roger brothers e,nastapuvaa na ohrid fest debitantska vecer.. ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
не збори, кај и да влезам неа ја слушам
![]() |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
pesnava ja pushtaat nasekade i mi se povrakja od nea.poidiotsko neshto, zdravje ![]() Изменето од IQ - 19.Септември.2008 во 21:36 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |