|
Најубавите македонски љубовни стихови |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOOOOLKU E UBAVAAAA.......
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikola Jonkov Vapcarov
Proshtalno na zena mi Ponekogash ke idam v tvojot son ko nechekan i dalek gost... Ti,ne me ostvaj na patot, von, Od porti istaj go lostot! Ke vlezam tivko,krotko ke si sedam Kraj tebe,v mrakot vtrenchen,da te gledam sam I koga nasiten,ke zapram da te gledam Ke mi te baknam i.........ke zaminam |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС
Ова е земја на шампиони во срце што ја носиме, и во радост и во солзи ние ќе те бодриме. Нека грми на трибини кога за тебе пееме, ќе ни даде Господ сила заедно да славиме Реф. Македонија навива за вас Пеат милиони како еден глас Македонија сака победа Милиони срца - една молитва Јави се јужна, север и запад нека не чујат колку сме, црвено-жолта, тоа е боја за која живот даваме Нека знае сега светот за нас македонците, едно сонце на Александар нас ни свети в градите Реф. Македонија навива за вас Пеат милиони како еден глас Македонија сака победа Милиони срца - една молитва Македонија, Македонија... Реф. Македонија навива за вас Пеат милиони како еден глас Македонија сака победа Милиони срца - една мolitva od tose proeski Изменето од girl15 - 12.Јануари.2008 во 17:52 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИРОМАШНИ БЕВМЕ, ЈАНО,
АМА СЕ ЉУБЕВМЕ.... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Vicko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како само те чекав ти да дојдеш.
Тука сум сосема сам... Сега кога пристигна, Те молам... Остани уште малку, и ти ветувам нема да те задржам долго, ке те задржам ЗАСЕКОГАШ. Slayer (Dead Skin Mask - MKD) |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozam da odoleam...moram ushte ednash da ja povtoram |
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAJNA OTROVNA
Sekoj pat stom zvezdite napravat svod nad mojta glava Cekam da se pojavis od drugiot da te kradam Doagas oblecena vo mirisi na zumbuli nabrani vo tugi gradini Ti si tajna otrovna od site sto ja krijam koga krv ti zovriva i ne dava da spijam se sto razum zboruva srce ne moze da cue ljubovta me lekuva ljubovta i ke me otrue. Ja krijam svojta ljubov ko drugite sto krijat zloba Nonsalantno ko da mi e srcevo prazna soba A samo ti znaes deka sum tvoj kradeskum zavrten broj Za da ne doznae toj. Ti si tajna otrovna od site sto ja krijam koga krv ti zovriva i ne dava da spijam se sto razum zboruva srce ne moze da cue ljubovta me lekuva ljubovta i ke me otrue Zapletkan vo svilena pajazina od grev i strasti ziv sum samo koga na sat ili dva ke sme sami Gi nosis moite baknezi ko da se biseri vo gerdan nanizani. Ti si tajna otrovna od site sto ja krijam koga krv ti zovriva i ne dava da spijam se sto razum zboruva srce ne moze da cue ljubovta me lekuva ljubovta i ke me otrue Vlado Janevski Изменето од brigitte - 27.Декември.2007 во 11:31 |
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaliopi:)))))))))))))))))))))))) |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaliopi.....connected
Eve del od pesnata na Dzafer,koja mnogu mi se dopadja,
no nemozam da go najdam celiot tekst....pomosh,pastirajte ako nekoj
se snajde.....
ja имам само ноќва да бидам јас со неа...
и не знам дали можам да ја заборавам... во гради имам сонце за уште три светови... ако замине.....ќе изгаснаат.... Изменето од mamma - 19.Декември.2007 во 20:38 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мама, многу ми се познати стиховите....твои се или не се?
важно, прекраснии се |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj pogledni mi vo ocive,
i se ke pronajdesh, shto ne sum rekla i prerekla, vo ovoj pogled shto go isprakjam, se stari vistini,a na niv prashini poslani. Od edno vreme shto ne umira, a nas ne ostava, za da ne stasa i prestasa, a jas ne sakam da znam ne, jas ne sakam da znam. Shtom drugi ochi ke ne gledaat, so lazni nasmevki, a dlabok prezir vo mislata deka sme slucajni i premali za da ni isprati kakov dar za nas sudbinata I ne sakam da znam..... Ne jas ne sakam da znam deka ti kje bides sam,koga prokleto ti tre*am i ne sakam da znam, shto po tebe umiram, dali nekoj ke me gleda Ne sakam da znam...... Da se plasham vekje ne sakam, nitu da veruvam vo tugji rozovi sonovi, so site bolki se razminuvam, od shari otrovi vo kadifeni fustani. No ovoj pat so tebe trgnuvam bez da gi ponesam so sebe starite kuferi Ne, ne sakam da znam..... Изменето од mamma - 19.Декември.2007 во 20:28 |
|
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preubavo bravo!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razbudi se
i koga si sama ti javi se i kako dama , pojavi se mirisa kafe , posluzi se sviri nasa pesna- potseti se mnogu e lesno, ajde javi se razbudi se otvori oci i javi se i kako dama , neluti se da ne si sama pojavi se na nasata pesna potseti se mnogu e lesna , ne luti se razbudi se zatvori oci i vidi me da ne si sama ti pojavi se i kako dama , potseti se na nasata pesna , zavrti se so fildzan kafe , posluzi se razbudi se i kako dama obleci se i koga si sama ti nasmej se na nasata pesna ti pojavi se mnogu e lesna, potseti se i kakoo dama izvini me..................................... za se Изменето од anakin - 18.Декември.2007 во 23:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e samo edna od najubavite
Дали сум тоа јас Во твоите кристални зеници Или само отслик, Рефлексија на мојата фантазија? Дали постои Таа срце-очна врска Или е твоето око Мајстор-уметник Што ја ваја мојата физичка присутност? Дали се тоа солзи Што ги црвенеат твоите ириси Или е само море солено Во кое потонал мојот лик? Дали ме гледаш, Дали навистина ме гледаш, Или едноставно мојата силуета Трепери под твоите очни капаци? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |