|
Луѓе со посебни моќи |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти да се залапаш
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa...da se zalapas so nego i maler veke nema da te bie
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
помагала, да ако ја фатиш за газ
ама не знам баш овој без заби шо функција имал
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Познавам луѓе кои тврдат дека некоја таква специјална жена од некое битолско село, излечила прогресивна леукемија кај нивното дете |
||
sLaTkA_MaLa93
Нов член Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ELEKTRO aj te molam prati linkot tuka da vidam... :) bas sakam toa 4udo da go vidam hehe
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како Супермен такви моќи?
јас отсекогаш повеќе сум го почитувал Бетмен баш дека нема никакви моќи |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
licata so posebna mokk, se odfrleni od opstestvoto,
kako na primer Nikola Tesla |
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa nekoj lugje sto se so posebni mokki,
imaat podrska od vonzemjani.. |
||
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DALI SLUSNAVTE VCERA I DALI JA VIDOVTE SNIMKATA
OD deteto so ocite koe kaza deka svetot ke iscezne deka katastrofi ke ima golemi deka seto do sega bilo vistina i ke se sozdade nova planeta Nepox koja ke bide so golemi na na zemjata ke ima zivot i deka ke bide slicna na nasata planeta.SNIMKATA BILA SNIMENA NA NEPOZNATA LOKACIJA DETETO ZBORI NA NEKOJ SI CUDEN JAZIK NE RAZBIRAM NO IMASE nekakvi znaci od istorija sum gi imal videno nekakvi bukvi brojki prvoto sto go zdogledav bese 12J10.!!!^"WLD i nekoi ckrabanici koj ne gi razbrav LELE cudo bese toa |
||
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam posebna mok mozam od da pravam trista cuda
mozam da pijam vrela voda nad 50 step.celz. mozam da odam po ogan i nisto ne mi e . se imam iseceno so skalper po rakata i za 2 dena ranata mi ja snema.padnav od skali visko 2,5 metra vrz ograda na polovina nisto ne mi stana,ednas me mavnaa so motor na edno mesto vo srbija sveto mesto na drvoto i nisto ne mi bidna ima uste mnogu slucki koga ke mi tekne so bilo i sum ziv LELE i pak isto e se |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога луѓето се во очај и од нигде не гледаат друг излез тогаш цената на луѓето со ’’посебна моќ’’ посебно расте и стануваат актуелни.
Бајачки штитат лозја од - град |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
110 se trci toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ne poznavam lugje so posebna mok.....
jas sum si takva epten posebna........... ama ne ja koristam taa sposobnost....... oti epten ke bidam mocna |
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така се збори. Односно, тоа му го кажа некој на Вилијам Харт во филмот Ретки птици.
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |