|
Способни ли сте да убиете? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како тоа бе А што ќе остави позади себе некои несреќни Јас лично не би се изјаснила на темава |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
батали го законот .Гледај си личната среќа
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ednash ,vekje, kazav, ama aj ushte ednash:
samo zakonot me sprechuva,...ne isus!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ANTEROS
Група Seeker Регистриран: 06.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апдејт, од чист кеиф,или за банални причини не, но откога си ги преиспитав ставовите, сепак има момент кога ке ми се спојат жиците, и БИ убил некого. Во случај да ми силува некој жена или дете, или да ми ги убие истите. Би го ловел ко див звер.Сурово ама искрено, ако некој ми посегне по животот и честа на најмилите, има и јас да посегнам по неговиот.
Изменето од ANTEROS - 02.Ноември.2010 во 16:45 |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
99% од луѓето се способни да убијат, ама 99% од луѓето не се способни да избегаат од законот. Јас сум во тие 1%.
(многу скромно... )
|
|
ANTEROS
Група Seeker Регистриран: 06.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека многу пати мо дошло како помисла, ама само како злобна мисла, немам капацитет навистина да го спроведам на дело убиството.
Изменето од ANTEROS - 02.Ноември.2010 во 16:45 |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,ama me mrzi...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот е на врвот на синџирот на исхраната а тоа го прави предатор -убиец во природата и несомнено дека со силниот нагон за опстанок кој му е е вроден и дека е способен да убива за да ги оствари своите цели како и да се одбрани во опасност.
Да не го заборавам и клучниот фактор-свеста, таа само може да помогне човекот да прави избор во рамките на цивилизацијата и она што е морално исправно а што не.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smetam deka sekoj vo sebe ja ima taa sposobnost no prashanje e od koi pobudi bi posegnal po tugj zivot
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем ваква тема не е во спротивност со правилата на форумот...???
да се надополнам... нека се постави тема и кого би биле способни да убиете...? и на крај... како би го убиле оној кој сте способни да го убиете...? можеби некој ќе успее да му помогне на некого... да добие инспирација... |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум способна животно да убијам а не па човек.
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava mu doagja nesto kako "oglasi za ubijci"...
..."imate nekoj kogo go mrazite od dnoto na dusata? Nekoj sto mnogu vi zgresil vo zivotot? Ne bas ubava i pametna sopruga ili soprug so golemo nasledstvo i nenormalno fantasticna zdravstvena sostojba? Poglednete go spisokot pogore ili podolu, siguren sum deka ke ja najdete osobata koja moze da ja zavrsi rabotata za Vas..." |
|
DeepBlue
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
специјализирана сум за бубашваби Изменето од kejt-d-grejt - 27.Август.2009 во 22:32 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakon!..."pust" da e...samo toj me sprechuva da..."skinam" ...nekolku...bez da trepnam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |