![]() |
|
Кои се најголемите женски фантазии?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | ||
dejanili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Patem nevernosta e "bolest" na ocite i umot. Ako samo poglednes vo drug-a toa ne e neverstvo toa e fantazija.
Neverstvoto e koga nekoja fantazija si ispolnuvas so drug-a. Za da nema neverstva takvite fantazii se ispolnuvaat so izbraniot zivoten sopatnik-nicka. No ne bile site so eden um pa zatoa i ima neverstva i mnogu skrsheni srca................ |
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
MMM me klade vo misla.. Изменето од Biolica - 16.Октомври.2008 во 14:02 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
So se iznasmea ma, mislis site mazi deka si gi imala, pa imas iskustvo vo nivnoto neverstvoto......... |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Vernost nudam ako mozes vernost da vratis. Fantazii imam, ako si zelna da gi dozivees.
Baraj me, i ke me najdes........ Изменето од dejanili - 16.Октомври.2008 во 13:39 |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Опа.. Зошто парадокс...??? Не е возможно...??? Или има, ама е неверојатно што го има.... Парадокс, а..???? ![]() Хм... |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Deka samo na mene misli i se go potsetuva na mene,ne moze da jade nitu da spie,vo sekoja go bara mojot lik...
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
milika-sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
znachi,...pagane,...treba ushte da najdeme edna,..plavojka,...ili brineta?,...ne?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
троjка-
две жени + маж... и... жените да се по активни од мажот. ![]() П.С. а, да... и едната да е обавезно црна, а другата плауша или со црвена коса ![]() Изменето од pagane - 06.Октомври.2008 во 11:39 |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() ![]() ![]() i da gi izmie sadovite
![]() ![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ЗНАМ!!! ![]() АМА ЈБГ, ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
toa mila ne e fantazija....toa e paradoks..nekoj da ti e veren....ne e ova licno za tebe tuku licno za site..
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ДА МИ БИДЕ ВЕРЕН!!!
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
bravo ma filmadzijke! ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |