|
Збогум, Грузија |
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...sere ,..kako u obichno,...ama ,ne kako i site...tuku ,...niz usta,...ah, toj,...bajpas!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a uste povece go zabole Sergej koj sto misli ... slusam vece zakazal operacija ... da gi skine od k*r takvite
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi zabole niv,...shto ke kazel,...sergej,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денес го обвини НАТО дека го предизвикал конфликтот во Грузија со тоа што им продавал оружје на властите во Тбилиси. Тој додал дека земјите при НАТО го наоружале претседателот на Грузија Михаил Саакашвили...многу јак заклучок, колку ли време му требаше...кое лицемерие не ми се верува...истотака дотичниот господин повторил дека Русија поддржува испраќање на меѓународни полициски сили во рамки на ОЕБС да ја надгледуваат безбедносната ситуација во грузиските сепаратистички републики Јужна Осетија и Абхазија. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Руското министерство за надворешни работи денес потврдило дека примило
нота од Грузија за прекин на дипломатските односи со Москва, паралелно со ова администрацијата на американскиот претседател Џорџ Буш денес ќе одобри пакет од милијарда долари како помош за обнова на Грузија.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maliot edno nesto pogresi .... ne slusal postari ... deka so mecka ne se igra
|
|
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакашвили си се замислувал како некој нов лидер на западот зад кој ке застанат НАТО и ЕУ во борба со "тиранијата"на Русија.Малиот искочил од школо прерано.
|
|
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОБСЕ: Грузија виновна за кризата во Кавказ
30.08.2008 16:32 Набљудувачите на Организацијата за безбедност и соработка во Европа соопштија дека Грузија ја има вината за избувнувањето на кризата во Кавказ, соопшти германскиот неделник „Шпигел“, пренесува Франс прес. Неделникот се повикува на извештаи кои неофицијално и се предадени на германската влада. Грузија интензивно ја подготвувала својата воена операција против Јужна Осетија и ја почнала офанзивата пред руските тенкови да навлезат во тунелот Роки, што ги поврзува Русија и Грузија, за „Шпигел“ наведуваат воените набљудувачи на ОБСЕ кои биле во мисија во Кавказ. Во документите дури се споменува и можноста Грузија да извршила и воени злосторства, кога наредила да се нападнат цивили во Јужна Осетија. http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=96972 |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amerika im go svrte pametot na site poraneski ruski republiki...samo za da se priblizat do rusija!
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се мешаше и за Мк многу али ај да не рушам тема
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amerika mnogu se mesa kaj sto ne treba, koga bese zbor za kosovo Amerika i pojakive evropski zemji pritiskaa da se oddvoi od srbija, a za tie grckite delovi od gruzija se bunat nesto!!!!
|
|
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што појде Косово така појдоа Осетија и Апхазија, тоа мене ми личи како на зделка меѓу Русија и САД, а тоа што сега се звечка со оружје е колку да се заташка работата... блјак.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a можи Товариш?
Изменето од moira - 26.Август.2008 во 21:26 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |