|
Дали мразите?? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da dodadam, ako e zborot za partner koj sum go imala, togas mozam da kazam deka ne mrazam! Kako mozam osoba so koja sum provela ubavi migovi da mrazam? |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se gordeam so toa, koga ke kazam deka MRAZAM edna osoba!! NO toa e vistinata! I ova sto go custvuvam jas, NE e lutina! Posto lutinata so tek na vremeto isceznuva, ova jas sto go custvuvam e sosema nesto drugo!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммм...не
по скоро сакам реванш во вакви ситуации. ова е правда. |
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam da mrazam...duri ne znam ni da drzam lutina.E toa go mrazam kaj sebe
|
|
eni_17
Нов член Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum sigurna toa sto go chustvuvam kon nekoi luge e omraza tuku samo lutina,gnev..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja true dusata megu drugoto
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...omrazata e preteshko cuvstvo... mozebi i ne jasno definiran... mnogu pati ja meshame so lutina..revolt... momentalen bes zaradi upatena navreda... storena losha postapka...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekoggas mrazam , zivotot ee premnogu kratok da se pomine vo omraza
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
stars**
Нов член Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku i da ne e hristijanski se palsam deka veke dojde do razbuduvanje na toa cuvstvo vo mene...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne. ako mrazish nekogo, si pravish losho na sebe, si ja polnish dushata so temnina...nishto fajde od omraza
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuuuuuu ....toa ti se vika mrazenje so umisla..... ili bi bilo ubistvo so umisla
Ne bi sakala da se zameram so tebe
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМОЖАМ ДА РЕЧАМ МРАЗИ........АМА МОЖАМ НЕ ЈА ПОДНЕСУВАМ ЕДНА ЛИЧНОСТ КОЈА ПРОБА ДА МИ СЕ ЗАМЕША ВО МОЈОТ ЖИВОТ.....ЖИМИ СЕ БИ ЈА УБИЛА ДА МОЖАМ
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go znam vistinskoto znacenje na zborot "mrazi" .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |