|
Навистина не ми е јасно?!?! |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bash WTF?!
|
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што направи ти? Или што ќе ти направи тој ако продолжиш? Или ако отидеш малце понатака, за да не те гледа додека правиш што сакаш? А да дојде навечер да види што се случува во паркот, и дали треба дозвола за да се праиш дрво пијан како коњ, или да се бодеш и да „леташ“, за после тоа секое сабајле да има по два вагона лименки, кеси, мали пластични кесиња (погоди што растително имало внатре),чаши (пластични), шишиња, картони, хартии (од јадења), шприцови, кондоми да не речам... (!!!)_НЕГО_(!!!) _АЈДЕ_!!!!! Удри каде што можеш, не каде што треба. Браво за тој што го смислил ова, камион да го згази и магаре да го силува.
|
|
itan14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rabotata e jas sabajlevo bev vo park, so stativ, oprema, bla bla bla, i mi dojde eden cicica, cuvar vo parkot i mi bara dozvola za fotografiranje vo park, znaci smeelo da se fotografira familija, so idioti, no za so poseriozna oprema treba dozvola od Grad Skopje.
|
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сега се враќам од парк. И што да видам? Дискусија... А од кај тоа дека не смеело? Какооо? ШПЃ (wth)?
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?????????????????????????????????????????????????????????
|
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tikvata ke ja prezalime nekako ama stakloto..?
Изменето од fichot - 29.Јули.2008 во 13:32 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ima tabla
so preskrtano staro fotoaparatce nemois ako nema tabla nema sila koja moze da ti zabrani osim ako nema teskasi gorili koi kje ti ja skrsat tikvata sila boga ne moi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kade sega ova?
Ti zabranile da slikas ili...?
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Врз основа на кој закон, би можел некој да забрани фотографирање во Градскиот парк?
Имено, како што стојат работите, во Градскиот парк во Скопје, не смеете да извадите ДСЛР апарат и да фотографирате. Не дај боже да имате со себе и статив ... или некој објектив плус во торбичката! Би сакал некој да ми објасни, врз основа на што ми е ускратено правото да фотографирам-аматерски, јавни површини кои немаат никаков стратешки значај. Ајде, можеби ќе ми биде полесно, ако има некаква основа. Ја разбирам, иако ме мачи, забраната за движење по планините. Голем проблем ни се пожарите во летниот период. Би било убаво додуша, ако знае некој, да кажете каде се вадат тоа дозволите за движење по планините Вака, како што се поставени работите, оние кои се заинтересирани за сликање пејсажи се ставени во незавидна положба. Практично, секој пејсаж кој сакате да го сликате, ќе морате да го `украдете`. Навистина тешко и неразбирливо |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |