IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - БИСЕРИ на форумџиите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИСЕРИ на форумџиите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 33>
Автор
Порака Обратен редослед
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2012 во 11:37
Originally posted by pHp pHp напиша:

Би ги замолил членовите да постираат информации околу кои НЕМА КОМЕНТАР.

и што ако некој сака да искоментира нешто ?Што да прави ? Да молчи ли ? 

газење од смеење
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 20:28
Originally posted by емил емил напиша:

одбрала бих еден пијалак

Vo igra so 4 zbora смеење
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2012 во 15:30
Originally posted by K1nm23 K1nm23 напиша:

не ме цитарај оти тебе ќе тисе смеаат

Па уште ова го напишал под постот
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2012 во 15:29
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Originally posted by K1nm23 K1nm23 напиша:

абе ти бркаш.......не знаеш што е педер...тоа е би сексуален, а хетеросексуален е и со жени и со мажи........

[IMG]smileys_novi/24.gif" height="18" width="30" align="absmiddle" alt="газење%20од%20смеење">

Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2012 во 13:58
газење од смеењегазење од смеење 

Originally posted by BelindaMill BelindaMill напиша:

Ние кога ќе дојдеме на власт некои од овие ружни споменици ќе срушиме, некои ќе ги преместиме на посоодветни места, а некои ќе ги претопиме во бронза, и од милионите евра за металот ќе им купиме нешто на стечајците кои останаа без работа заради Гвујокио.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2012 во 09:07
газење од смеење
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

SDK ...Goran vece kaza ja da povtoram...

Децата во Драчево сега заспиваат со нова приказна за добра ноќ: Си биле три вола и сто прасиња. И една вечер им дошол Марјан Ѓорчев. И - заврши приказната.
Во спомен на безгрешните души на воловите, и главната улица во Драчево ќе се преименува. Ќе се вика Вол стрит.

големо гушкање
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2011 во 10:48
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Впрочем - ако одиме по логиката на Ефтов - Обама не треба да е претседател на Америка оти неговите корења се од Африка збунетост

газење од смеење    големо гушкање
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2011 во 11:35
Originally posted by Kali Kali напиша:

Ако те копка, партиски не сум никако определена намигнување

изненадување

големо%20гушкањебакнеж
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 23:42
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Originally posted by zamislena zamislena напиша:

............. ............

Автор     Порака
Calipso
Сениор

Primarius
Регистриран: 26.Мај.2009 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 33248
репутација: 5183

Тема: Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...
    Испратена: Денес во 22:20
Те свиѓам ко хамбургер од Седмица, ко баба шо чека на тв у парламент седница. Ти го давав цел свет, но ти си купи атлас, ме шитна ко од Сител да отиде у Алфа Латас. Ми пасуваш фино, као Стоби вино, те свиѓам више месеци, години, деној, дај да ти ја запеам од кајшаров- бакнувај ме , кога сите ти велат немој.... Ми иде романтикава ко на алачки македонската кујна, те свиѓам жими Тито, Мерлин Монро и на Лејди Гага братучетка и од вујна.
‎На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!

Зш мор у бисери ме тури ова е ..од срце

hahahahaaaaaaaaaaaaa kako ne sum go videla ova HIT

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 23:11
Може не е бисер, ама заслужува да стои тукасмеење

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

п.с. Мој совет , не губи време да се гребеш кај сантијаго , тој стана админ само поради тоа шо пишуваше со плави букви во форум информатор. 

Мора да се зезаш  
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 22:31

дека е од срце ..затоа го турив тука ..да се знае ...
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 22:27
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Автор     Порака
Calipso
Сениор

Primarius

Те свиѓам ко хамбургер од Седмица, ко баба шо чека на тв у парламент седница. Ти го давав цел свет, но ти си купи атлас, ме шитна ко од Сител да отиде у Алфа Латас. Ми пасуваш фино, као Стоби вино, те свиѓам више месеци, години, деној, дај да ти ја запеам од кајшаров- бакнувај ме , кога сите ти велат немој.... Ми иде романтикава ко на алачки македонската кујна, те свиѓам жими Тито, Мерлин Монро и на Лејди Гага братучетка и од вујна.
‎На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:

Зш мор у бисери ме тури ова е ..од срце
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 22:26

Автор     Порака
Calipso
Сениор

Primarius

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2011 во 13:18
mamamd
Сениор
Сениор
Лик
Почесна конзулка
Регистриран: 02.Ноември.2007 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 24330
репутација: 26990

< ="text/" ="">spodeli();сподели%20на%20Facebook Цитирај mamamd Одговорbullet Испратена: од вчера во 23:11

Originally posted by Iron Man

СП до постарите кокошки и посебно до помладите коковчиња

плазење

СП-У кој ли спаѓам јасзбунетост
У квачкиизненадување
Добрата ограда создава добри соседи

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.