|
БИСЕРИ на форумџиите |
Внеси реплика | страница <1 23456 33> |
Автор | ||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
и што ако некој сака да искоментира нешто ?Што да прави ? Да молчи ли ? |
||||||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Vo igra so 4 zbora |
||||||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Па уште ова го напишал под постот |
||||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
hahahahaaaaaaaaaaaaa kako ne sum go videla ova HIT |
||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Може не е бисер, ама заслужува да стои тука
|
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
дека е од срце ..затоа го турив тука ..да се знае ... |
||||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Зш мор у бисери ме тури ова е ..од срце |
||||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
............. ............ Автор Порака Calipso Сениор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Онлајн статус: Онлајн Пораки: 33248 репутација: 5183 Тема: Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... Испратена: Денес во 22:20 Те свиѓам ко хамбургер од Седмица, ко баба шо чека на тв у парламент седница. Ти го давав цел свет, но ти си купи атлас, ме шитна ко од Сител да отиде у Алфа Латас. Ми пасуваш фино, као Стоби вино, те свиѓам више месеци, години, деној, дај да ти ја запеам од кајшаров- бакнувај ме , кога сите ти велат немој.... Ми иде романтикава ко на алачки македонската кујна, те свиѓам жими Тито, Мерлин Монро и на Лејди Гага братучетка и од вујна. На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||||
Внеси реплика | страница <1 23456 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |