|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 23456 100> |
Автор | ||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас би ти намигнал,ама знаеш... Оти тој Сорош и во вашето трло даваше мелко за урда да правите. Исто како што сега на зајковциве трева им дава... Ама и едните и другите си знаете оти послатки се тие пари,отколку во овие дваесет и кусур години макотрпно држава да правевте. |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој да пишуваш повеке за Соросоидите оти ке ти се налути премиерот. Здравко ни даде информација дека во 2003 Сорос го прати премиерчето наше да учи занает и тоа не било каде туку во Србија односно според Џорџ,Loser State.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе Злате ...шупрајте а? Па ќе си жалите директ на СОРОШ и неговите овдешни македонски „преставители„ бе!?. |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И шупраиме сега видеоно пак го нема
А таман сакав да го ставам во која песна ми се врти во глава. Изменето од Орка - 04.Септември.2015 во 22:46 |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е оти нит го следам нит ми е пријател
сигурно таа објава затоа ја немам видено... И еве го си стоел на зборот...Епа епа веселооо |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Орка,Ориѓански соопшти дека е демо верзија.Деновиве ќе ја има ганц нова на ФБ.Биди спремен да ја уловиш
п.с нема да кажам ништо за Груевски,многу се тревожите...супер си е малиот Сега уште и шпанските скали кога ќе ги изгради ехеее кој е како нас. Шпански скали,париска триумфална,англиско тркало,португалска калдрма...убајни Ионака немаме пари да шетаме по светов,вака се ни е на едно место Изменето од Andjelina - 01.Септември.2015 во 23:41 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Криво ми е што не ја симнав...
Ама нашиот нИколае сакал изгледа само него на увце да му ја пеат. Ја нема повеќе ни на фејсбук страната на Ориѓански,ни на youtube. Вива ла темократија На веста од линкот дури и антивирусот ми се уклучува. Кој видел видел,кој не не... Во неколку зборови малиот е неповторлив. |
||
Alekxandar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одличен саунд , можи да се постави и како музичка тема за филм 24/7/365/$.. |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Расипувач на забави...
Таман да си ја частам симатијата кафе,ја викнаа ради некој негов каприц. Изменето од Орка - 25.Август.2015 во 23:25 |
||
Alekxandar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2003
Советник на министерот за финансии на Република Србија преку проект на УСАИД за зајакнување на капацитетот на министерството за финансии. Опаа,бил во кампот на чичко Џорџ.. |
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никола Груевски стапи на функцијата Претседател на Владата на Република на 27 август 2006 година во Скопје, Република Македонија. Тој има силна верба во Бога, а идеалот од кој што се раководи во текот на неговиот живот и работење е константна и исклучително посветена работа за доброто и просперитетот на неговата земја. Роден е на 31 август 1970 година во Скопје.
Професионално искуство август 2006 –
2005 –
септември 2002 – август 2006
2002 – 2004
мај 2003 -
2003
2000-2002
1999 – 2002
1998 – 1999
1998
Образование 2006 Магистер по економски науки Универзитет Св. „Кирил и Методиј“ – Скопје Квалификации за меѓународниот пазар на капитал 1989 – 1994 Дипломиран економист |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И во Идризово лежат луѓе...
Криминалци ама и тие се луѓе...додуша нема манги од негов калибар ама кога може да се лежи за 100 ќебапи, може и за 20 000 000 евра...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што е најважно со народот е.
Тоа ќе го покаже и на престојните избори во Април. |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |