|
каде се наоѓаат вашите заедници, контакти |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој е поканет да присуствува на молитвениот час секој четврток од 19 часот и секоја недела од 19 часот на проповед во Христијански центар- Радосна вест на улица Благоја Давков близу Универзална сала.
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дозволена е, зошто да не... Сепак - би ги предупредил членовите дека е ова јавен форум и да внимаваат со давање на лични информации. А информации за самите цркви - се разбира - во секое време.
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne znam da li smeam ovakva tema da se napravi no sepak se osudiv koj saka neka kaze kade se naogja negoavata zaednica kade sto posetuva,koja veroispoved,i kolku casot i koj den
Mojta Grad:Veles sekoja nedela od 10 4asot nautro se sobirame vo bugarskata ambasada sekoj zainteresiran moze da dojde da poseti veropispoved Pentakosna crkva e inaku i sekoj petok od 6 popladne na istoto mesto vo istiot objket Blagodaram Ako temava ne e dozvolena moderatorite neka ja izbrisat blagodaram. |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |