|
Причина првиот состанок да е и последен |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako gi iznese site planovi za nasite zaednicki aktivnosti vo tekot na slednata nedela pa i povekje,pa uste ocekuva deka ke idram po negovoto scenario,a uste ne znae ni koi se moite interesi...epa moram da mu gi unistam planovite
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е премногу нападен...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako mi mava nekoi shovinistichki muabeti i ako se fali imam ova imam ona imam, imam, imam...
AAAAAAA PAMET IMASH LI??? -e nemam ama ke mu kazam na tato da mi kupe, oti on se mi kupuva |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
заш ма? па ја ич не памтам имиња...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboravi kako se vikam...........ke se otruev zamalku
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа дека е глупа ке си и набиел комплекс и она ке поверувала во тие ствари и уствари ке си и врател за големата радозналост...глупача една
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne be blu, nebeshe debela ni ruzna, nego so toa sakav da i kazam deka e ubava-da i dam kompliment de, ama glupa...so ponashanje de... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e nekoi se sposobni da razmisluvaat samo koga se pijani..
shto ke prajsh.....cepenici se poosetlivi od niv... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хм....знаејки се себе зборлеста и увек има некоја тема за што би можело да се поразговара, нормално, такви луге сакам. Еднаш така се заебав (не кој знае колку сум се заебала али се излажав шо се вика) еден тип беше супер дружлив и се то по ред. Излегов со него и уствари открив дека типов е таков само кога е пијан (од кај да знам дека бил пијан баш нормално си збореше али ете има разлика од пијанство и пијанство)...а уствари трезен бил жив намќор....
|
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe kazujte sho vi se desilo, a ne sho nejkete da vi se desi, sho nefer curi ste breeeeeeeeeee...
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сакам ПРЕсамоуверени
Арогантни Агресивни Ќутливи Типови кои се спремни да ја прочитат цела налепница на амбалажата и уше сто пати тоа да го напраат освен нешо да напраат моабет Типови кои не ни се обидуваат да дознаат каква сум и поради тој факт ке треснат нешо без врска како на пример -Обожавам фудбал -Кој фудбалер ти е најубав? -ко ја фудбал ради тоа да гледам!!!!! Не сакам типови кои обожаваат да опсипуваат со поклони мислејки си дека така ке ме увери дека ме сака (појке ке ме увери дека се расфрла со пари без врска) Типови кои мислат дека се дуржам стриктно со женски и дека сум озборувачка и редовно го правам тоа со другарките Може звучи мали причини али ни тој сигурно нема да ми значи кој знае колку ако не го ни знам доволно па затоа на време би го откачила....ако има и една од овие ствари. Изменето од blueprayer - 27.Јуни.2008 во 17:01 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |