|
Барам програма |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш и преку Windows-от да го поделиш Дискот ама тоа е само да го поделиш, како што ти кажа зоки нај погодна за тоа е Hiren's Boot CD ако не си сугирен како нај добро е да си ја клонираш партицијата C за секој случај ако више незнаеш што како нај убаво ти од ново да почнеш да го избришеш цел харддиск (не да го форматираш) и кога ке го избришеш да си го поделиш колку ти душа сака 50GB е малце за Windows 7/Vista,ако не ти е избришана Norton Partition Magic пробај ставија компитабилна со Windwos XP мислам дека треба да работи така
Изменето од Dark HaCkeR - 13.Октомври.2010 во 12:07 |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има чаре се решава проблемот, можиш истото да го напрајш со то шо ти напишав, само не би ти препорачал сам да го прајш :).
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Ezan-a
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha ama vaka e problemot kaj mene Windovsot e instaliran vo C ama vo podelbata na particiite mi go imaat podeleno 50 gb C i 450 gb D i malce e toa za C ne mozam nisto da insaliram kako sto treba sakam znaci bez da go formatiram da mu dodadam na C bar uste 100 gb dali ima nekoe programce za ova rabota odnapred fala Zoki.
P,S. Pocetnik do tuka i nazad ama ke najdam nekoj sto se razbira... |
|
Beautiful Mind
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку ти е инсталиран Windows-от на таја партиција шо сакаш да ја делиш, џабе ќе бараш компатибилна програма. Најпаметно ти е да земиш Hirens Boot, да изрежиш на ЦД, и внатре имаш програми за партициите.
Сепак, доколку си почетник, би ти препорачал да прашаш некој салам шо знај да не ја заебиш работата. |
|
|
|
Ezan-a
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo ako moze da mi pomogne nekoj... Treba da go oddelam hard diskot na dve particii probav so Norton Partition Magic ama toj ne e kompitabilen so Windovs 7 zatoa molam da mi kaze nekoj nekoe programce za istata rabota no da e kompitabilno i za Windovs 7 Ve molam za pomos !!!!
|
|
Beautiful Mind
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за гпс на телефонот да инсталирам......
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала ви...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://download.cnet.com/windows/download-managers/?tag=404
Imas golem izbor...izberi si nekoj...dokolku baraat 'sign up' ili takvi gluposti proguglaj, sigurno ce go ima nekade 'free' bez spamovi...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас би ти препорачал да користиш фајрфокс, и некој соодветен аддон за спуштање на видеото.. Јас досега така најлесно ги спуштам, а и кај луѓе шо му кажвам најбрзо се снаоѓаат. Одбери некој Downloader од следната листа и ќе се снајдиш после:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?q=youtube&cat=all&lver=any&pid=1&sort=&pp=20&lup=&advanced= Поздрав. |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажете ми некоја програма за директно симнување на клипови (освен youtube downloader) ....и од кај да ја симнам...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека немаш потреба, 30 дена е трајалот, и ти се дозволени сите опции.. Сепак ако грешам, побарај на гугл "Sound forge torrent" :).
Поздрав. |
|
|
|
lepoticka87
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 01.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve go najdov go izvadiv se e ok.. fala mnogu. no trial verzija e.... nekoj da ne znae kade mozam da mu najdam licenca...
|
|
sometimes is necessary to listen the silence... it may tell more...
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема проблем, ако неможиш за нешто да се снајдиш пиши, ќе ти одговориме :). Поздрав и со среќа :)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |