![]() |
|
Колку време поминувате пред телевизор? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Автор | |
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa 45 minuti |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ич........
една другарка вчера ја побара А2,незнаев каде е меморирана ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Последниве неколку месеци ептен малку гледам телевизија.
Освем вести и по некој филм ништо друго. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
По 2 до 3 часа во просек кога имам време за тепање, некогаш воопшто.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
vo posledno vreme mn malku za zal a bev zavisnik od tv
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Celi 14 dena ne sum gledala tv!
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Mногу малку, речси воопшто... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Ален ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Немам што да додадам... |
|
![]() |
|
amerika123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
zavisi okolu 2 saata
ako imam vreme nekogas i poveke |
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Od koga si go kupiv laptopo pocti negledam TV.Samo nekoj mech ako davat i tolku
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
многу малку. Навечер пред спиење најчесто го вклучувам,ама не го гледам,веднаш заспивам
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
магаре ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
честопати премногу
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
josko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
so ke ti e televizija koga postoi internet.a se zeza tv si e tv odlicno e za zenet covek.no mladi da dremat i da ne propustaat serii e toa e promasena rabota.pozz
|
|
![]() |
|
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Mnoooogu... gleam Fox life
![]() ![]() ![]() |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |