|
Колку треба младите да се интересираат за |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
upati se i kon pogresna partija ako sakas, ama GLASAJ!
inaku, utre, nemoj da te slushnam da se zalis za rabotnite uslovi, za toa sto platite bile mali, ili zatoa sto (ne daj boze) makedonija ke bide vturnata vo nova vojna ili federacija. |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поттикнат од разговорот со татко ми пред некој ден, решив да ја отвораам оваа тема.
Се работи за следното, наскоро полнам 18 години, што значи со тоа добивам нови права и обврски, меѓу кои и правото на глас. Тоа и всушност беше разговорот со моите, дека јас ќе полнам 18, ќе можам да гласам и требало да се определам за некоја политичка опција. Сето тоа пак, ме наведе на размислување: Дали уште сега треба/мора да се обојам партиски, дали треба/мора воопшто да размислувам на политика на 18 години? Значи темава ја обопштувам, не само за мене, туку за сите млади. Дали и колку треба да се интересираат младите за политиката? П.С: Да се разбереме уште на почеток, темава не е отворена за некој да ме/не “упатува“ кон оваа или онаа политичка партија |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |