![]() |
|
Доцнење на месечен циклус... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalno..
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
ginekolozite preporacuvaat i redoven sex ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ima mnogu faktori da,ama vo golem broj slucai pricinata e nesredeni hormoni,znaci problemi so hormonite voopsto..ja go imav toj problem do skoro,ama otkako pocnav pozdravo da se hranam i da ziveam pozdravo,da vezbam i sl.hormonite se sredija a so toa i mesecniot ciklus..taka da vezbajte jadete mnogu ovosje,zelencuk i voda..pomaga
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zoshto na mene seushte ne mi ,,....doshol?!,...
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
lelele imam sreka sto mi e redovna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() Ајдееее........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Jesus
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Andrea_Gail ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Lele stvarno nemozam da se iznacudam za toa so 40 dena,ziva SREKA ako ne si seriozen,nema so da pisam pojke!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() не зезај ![]() као прво и прво живееме во 21 век,.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Одличен лек за регулирање на месечевиот циклус. И девојка ми имаше проблеми, ама ги среди со еден лек. А тоа е следново:
-Во поголемо глинено грне се ставаат 1 литар козјо млеко, 1 литар ракија и 1 кг мед. Откако убаво ќе се измеша, се затвора убаво, се завиткува во овчка кожа и се закопува на гробишта. По 40 дена се откопува и се зема по една лажичка, половина час пред секој оброк. |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да да помага....го убрзува метаолизмот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Малку ќе забегам од тема ама, во списание еднаш прочитав дека чајот од магдонос помага при слабеење, ама не спомнаа ништо за тоа дека е штетен, ова е само доказ дека не треба да се верува на се што читаме
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Чајот од магдонос може да претставува опасност само за оние кои имаат проблеми со крвниот притисок....НО затоа за замена може да зима чај од коса од пченка кој го има истото дејство како чајот од магдонос ама не е опасен за притисокот.
Изменето од blueprayer - 08.Мај.2008 во 16:02 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Clara ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
I jas bi preporacala caevi i toa vo tekot na celiot mesec ne samo vo periodot koga ocekuvate da vi sledi ciklusot.Edino vnimatelno so cajot od magdonos i nego go preporacuvaat no ima mnogu silno dejstvo i moze da predizvika nesakani reakcii,znaci isklucivo samo toj od caevite da se koristi povremeno!
Probajte! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |