![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Автор | |
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne me saka..ne go sakam..i se cudam zs uste sme zaedno
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Me saka, ama neke da i vleze
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не ме сака ама сме... танто за танто...каква рамнотежа само
![]() Изменето од pagane - 10.Август.2008 во 10:13 |
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
a jbg ona sto mi vika te sakam a dali me saka od kaj ja da znam :D:D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
при тоа многу....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
I jas ja sakam mamma...najmnogu
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sigurno me saka.Ima golemo srce,site gi saka...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() да ме знаеше, ќе знаеше и дали ќе оди на друго место ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
ако си во ирак имат... се зезав мори.. те сакат.. ако се вратит... лол... дан ојт со чоколадото на друго место....
позз ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() па сега, не мора сите како тебе да сакаат. јас сум и со помалку задоволна ![]() а ти пак, откај знаеш, може ќе тркне до белгија да ми купи саглам ориџинал чоколадо. има 3000 км? |
|
![]() |
|
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
ево уше една.. амори појде по чоколадо зш ко ке ти го дават ке му паднит случајно и во цело бунило ке испаднит ситуација луди јебе збуњеног...лол лол
Јас појдов 3000 км за да ја видам.. овај ошол по чоколадо и ја сакал,.,,, лол абре момиња.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ме сака.
![]() знам по тоа што сега отиде да ми купи чоколадо .... а ич не му се одеше. |
|
![]() |
|
хахахах
не прајте си филмој двете , не ве сакат... знам дека е ова хир комс гравити муабет ама е точен...помина времето од мачо орјаци шо дур да умрит не испуштат збор : те сакам... сега сите си кажвет ... чим не ви кажале не ве сакет... лол ама не е страшно- пошо ни вие не ги сакате .. се се фурате за пари или кола , така да фифти фифти е муабетов...лол ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |