|
Дали си зборувате со самите себе и за што |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас кога поминувам низ оние автоматски врати што се отвораат сами, секогаш викам “Сезаме отвори се“. Порано тоа си го викав во себе, меѓутоа сега си почнав на глас .
Затоа продавачките у Тинекс ме гледаат како теле во шарена порта кога влагам и излагам. But personally, I couldn't care less . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A moite veke si naucija koga im se obrakam nim a koga sum vo film... Mozam slobodno da si se iznamuabetam, ic ne me ni poglednuvaat veke..
Stom vidat deka kitkata mi e na levata strana site magla fakaat..taka da na raat si gi razlagam tema po tema...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zboruvam kako ne....a ako ima nekoj doma da ne pomisli deka nego mu zboruvam si ukljucuvam usisivac i raat ke si se iznakazam.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NORMALNO...ne da zboram...se raspravam..pa dupli bliznak sum..a sega i la fille mi se pridodade...totalen kraetiven haos od razmisluvanja i diskusii
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, редовно практикувам комуникација со моето внатрешно јас или Себството. Оти може да се заборавиме или изгубиме еден со друг, вака барем знам дека сме тука и двајцата.
Најчесто зборувам со Себството кога си одам пешки накај дома, бидејќи живеам прилично далеку од центар, па така имам доста време за размислување и дружба со самиот себе по патот. Меѓутоа обавезно гледам да не има некој пред мене или зад мене, да не ме слушне, оти... А за што зборуваме, не ви кажувам, сепак тоа е само за наши уши . И да, не сметам дека тоа е привилегија на лудите, будалите и мрдантите! |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога пишувам со некој на мсн,.... и на глас си читам што ми пишуваат,.... а после на глас си кажувам што им пишувам,....
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NA TEMA...UMETNOST I KULTURA
SE TRUDAM DA SUM KULTURNA DODEKA SUM LUTA, ZATOA SHTO KOGA SUM LUTA TOGASH SI ZBORUVAM SAMA SO SEBE |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabelezuvaat znam
,,no toa e koga i toj sto se smee neznae zosto
....ali ja znam
...fintata e vo toa sto drugite neznaat.....
,,,a ja ne sakam da im kazam....
...pa na nivnoto "zosto???"
im velam "pojma nemam"
i posle pak jovo-nanovo......
razbiras?!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie ne go racuname no nekoi profesori vo ustanovi go zabelezuvat vo kartoni zasto?? pojma nemam koga smeenjeto e mnogu podoro od murtenjeto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se ra4una li toa sto bez nekoja posebna pri4ina si se smeam ......
(ne poznata na drugite de)
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па знам да си речам: Е браво ма!
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo koga sum besna
odam niz doma i se karam sama so sebe
kako slaki
|
||
apce
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои се сочниве пцовки?
Кажи некоја.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |