|
Дали аналниот секс е подобар од вагиналниот и зошт |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sex e sex ubav koga se ima strasno koga go nema [/QUOTE] Se soglasuvam so poslednoto, seksot e ubav koga sekoj go uziva onaka kako sto saka i kako sto mu e ubavo.. Koj ovaka, koj onaka, sekoj spored licniot vkus!..
Изменето од Eleni - 23.Април.2008 во 13:50 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a honey, ti zasto ne kaza mislenje
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Eleni - 23.Април.2008 во 13:40 |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za analniot sex samo najubo koja proba- moze da si kazit a dugite --- bez navredi i omalovazuvanje sex e sex ubav koga se ima strasno koga go nema amin RA Изменето од Eleni - 23.Април.2008 во 13:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobar komentar!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se znae sto kade treba da vleguva i se znae sto od kade treba da izleguva
|
|
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele, lele, pa analen sex, pa pa vaginalen sex, pa otorinolaringo sex, pa volku pati, pa tolku pati, pa ova... pa ona... kaj otide svetov???
U moe vreme da fatis cicka bese "dozivljaj". |
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bibe ...nestavaj ILI - ILI ..nekoj saka i u p**ka i u dupe....ne se site KAO TEBE RESTRIKTIVNI |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..sekoj sam si opredeluva kade ke se onadi??????? dali vo pi*ka ili vo dupe???????................
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sakav da posocam koe za sto e.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe vicov e dobar
no ova tema ne e za pederi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vicot ti e ludnica, .D]
Изменето од only_me - 21.Април.2008 во 22:35 |
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge toa e neprirodno se znae koja dupka za sto e.
Vicov e za toa: Peder odi na doktor i se zali na problemi so stomakot. Doktorot go islusuva i mu preporacuva sledna terapija; Nautro da se napie dve casi mleko koi stoele na sobna temperatira 2 dena;pred rucek na gladno dve luti piperki a posle rucek dve casi rasolnica po moznost na sobna temperatura a pred spienje dve jajca nevareni isto koi stoele na sobna temperatura nekolku dena. Pederot si odi no sestrata ostanuva so cudenje i go prasuva doktorot kako mozese da mu go prepise toa,a doktorot veli: -Toa e da vidi za sto sluzi gazot. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edna mala greska vo tvojot post ne veruvam deka SITE zeni uzivata no mnogute uzivat , e sega si slusnal, a dali kje poveuvas toa zavisi od tvoeto iskustvo vo taa tehnika lele ja narekov tehnika, ako ...ima neso vistinito vo ova |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |