|
како да ја препознаеме вистинската религи |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||||
se7en
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E sto ti e lesno so taa glava sto ja nosish |
||||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А па ти демек сваќаш.
|
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ti sto sakas da ti se nacrta pa ti koga ne svacas dzabe da ti crtame tuka ti ne razbiras i tocka..... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lugje, prashanjeto na temata e neodgovorlivo. Sekoja religija e vistinskata za onoj sto veruva vo nea. Da se diskutira na toa prashanje vsushnost e da se zboruva deka site religii se lazhni osven "onaa mojata".
KGB ubavo ne namesti site za megjusebno raspravanje i se istavi od sopstvenata diskusijata. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
se7en
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kaj odgovoril ubavo be Azrael ? Ja ovde se sto gledam e vie kako odbegavate da gi odgovorite prasanjata. I gledam mnogu ste dobri vo toa. Eden odgovara so komentiranje drugi raboti, a drug go fali za toa sto go napravil. I ajde sega objasnete mi go mene Matej, 15:24. Sto e rabotata so toa ? I sto e rabotata so slucajot so Azija ? |
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Amin |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Brat, im odgovara da se pravat deka ne znaat. A koj e Isus? da ne e Svet duh, a Otec Isus e? Od koga JASNO IM SE NAPISA DEKA SE TRI LICNOSTI. Sledno sto citas a Otec Isus e , a Isus e Bog. Ova moze samo nekoj koj nema elementarni poznavanja od hristijanstvoto da prasuva. Ama ova e so cel ismejuvanje, pa izlisno e na drvo da mu zboruvas. Ti ubavo ednas kaza Evangelie po Sv Magnum Изменето од Azrael - 13.Мај.2008 во 01:58 |
||||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Za da doznaes treba da napravis nesto i ce ti bide jasno.....jas ce ti pomognam ako sakas .... |
||||
Give me your secrets
||||
trebo.r.a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ооооооооооо,ова не сум го знаел.ЗА дали е Отецот Исус,дали е Исус Бог? |
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
CCCCC Abe mushkarcino ti pojma nemas sto zboruvas no ti rekov biblija vo race i da citas ne da zabusavas...... |
||||
Give me your secrets
||||
Azrael
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ajde po red
Nie veruvame vaka Bog e EDEN no ima tri licnosti Bog Otec, Sin i Svet Duh Svet Duh ne e Isus. Konkretno vo Dela 16 :6 -7 site komentari koi gi citav od teolozi ukazuvaat na toa deka Sv Duh e vo uloga na vodic (toa i den denes e negovata misija) ima uste nekoi tolkuvanja za stihot, no eve za tvoevo prasanje Isus NE E Svet Duh |
||||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||||
trebo.r.a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е,зарем заборави ,ти рече дека Исус бил испратен за целото човештво,па јас за да ти докажам дека не е така ти побарав да ми кажеш зошто на Апостолите им било забрането да проповедаат во Азија од негова страна,оти Светиот Дух за вас е Исус (или не е?) |
||||
Azrael
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Daj prosvetli ne, kazi zosto gi barase ovie citati. |
||||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||||
trebo.r.a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pse be u nervozuar?.Убаво ти реков дека не знаеш зошто на Азраел му ги барав овие Библиски цитати.Еве ти секонд шанса,погоди зошто спориме и јас одма си одам одовде.Ајде мушкарчино!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |