|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цк... HOMO sexual Изменето од pagane - 23.Мај.2010 во 21:26 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш за црнкиња?
Или црнец во смисол вибратор, стол и сл... пошто голем замав зимаат и бракови меѓу луѓе и предмети... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogrozno e ako kaze
MAMO KJE SE ZENAM ZA CRNEC |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Google vika deka nesto ne stima so crncite...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hoho...kaj ce ni bide krajot koga vo reprezentacijata na Makedonija ce bidat se domasni nigeri...pa...pa..pa...Ke gi tepame dream team-ot na SAD so 20 razlika....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам нешто озбилно против нив и не сакам да ги истребувам или да ги тепам затворени во визба (с краја да е) ама така као препечени ми е поприлично одбивни.... реално кажано - тоа е, без правење филмови и маски |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај...
не дека не беше смешно... али... стереотипи... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj si ima svoe pravo na izbor, nikogas ne veli nikogas, zs da ne nisto ne se znaji vo zivotot, ne veli kakov sum tuku kakov ke bidam.....
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја музика со своја пубилка , чисто за задоволство, па колку и да е мал кругот секогаш можеш да ги најдиш... да речиме... можеби не си се потрудил доволно.... еве јас ја пронајдов својата публика и сум више него задоволен А што се однесува до црчугите, апсолутно не ги сакам да ми влегуваат во фамилија... за вас вие си знаете.... моево е прилепски менталитет и не се искоренува... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај не ми се глупирај!
Ако тоа ја прави среќна... зошто да не бе? Па и јас би се омажила со црнец... ако има љубов. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја бегам од Балканов...
Има доста музика , али џабе , нема публика... А да ти кажам Фолцико , Реткост се и богатите белци денес... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не даде господ ќерка ти да се мажи со црнец оти ова сепак е Балкан и нема да можиш ни на прозорец да се појавиш а да не те покажува народот со прст... Тиги... верувај нема да биди како тој богатиот на сликата, туку некој ужасен, заблосан , со подгрицнато уво, и испакуличени очи , што џвака марихуана и има афро фризура, дојден во Македонија на црно за да се спаци од војната во Таџикистан каде налетал кога бегал од плантажата со банани на која `рмбал, и згора на се не знае ни англиски, ни македонски ни ништо, па треба да комуницираш со гестикулации. Реткост се тие богати црнци... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерка ти кога ќе стаса за мажење,овој ќе биде дедо |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |