![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 155> |
Автор | ||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da ve prasam nesto...sakam da znam dali ke izlezete na protesti vecerva...ke bide dolga i interesna vecer...se nadevam ke pomine se na najdobar red...imam informacii deka okolu 200 policajci se okolu parlamentot i se podgotveni za nekoj protest od stranata na srbofilite,koi,raka na srce se vo golem broj na nasata mila drzava koja ke mi bide uste pomila po ovaa dolga i interesna vecer...aj neka ni e so sreka...100% sum siguren deka makedonija ke ima polza od ovoj poteg
inaku, pretstavnikot na srbite u makedonija(Stoilkovic) se zakani deka srbija ke gi prekine diplomatskite odnosi so makedonija,i deka ke ja izgubat podrskata od srbija okolu sporot so grcija...ova se vika politika,malku e teska za razbiranje no sepak aj da ne prodolzam ponatamu...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Epa idat od A....... i na kraj ke ne zaebe A........
|
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
до кога сето ова ќе трае....... и не е никој крив од тука.......сите наредби и потези кој ги прави македонија идат од А........... |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Imas greski u recnikot |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
а ти да не чекаш само со некој да се скараш???? во се што прочитав погоре така ми изгледа |
||
![]() |
||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
Ne be Makedonija, kako mislis Makedonija ce ja priznae Kosovo, Makedonija ima vlada i samo vladata moze ako saka, a vladata e Nikolla Gruevski, aj da ve vidam kolku ce go sakate sega vasiot patriot Nikolla Gruevski. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
kaj ste se izgubile be majkata... gledate parlamentarna televizija li ??
|
||
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
nikolla gruevski, se razbira...toj e kriv sto makedoncite gi otvorija ocite i toj e kriv sto makedoncite veke ne se cuvstvuvaat kako braka na srbite...
|
||
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
aj neka ni e so sreka ...srbija pocna da krvavi od nozot sto go primi od zad grb...uste nekoj cas i ke go primaat uste eden noz...ovoj pat od "brakata"...
|
||
||
![]() |
||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
Se e poizvesno deka Makedonija ce ja priznae nezavisnosta na Kosova.
Koj ce bide spored vas ( makedoncive) vinovnik (predavnik)poradi priznavanjeto na Kosovo. |
||
![]() |
||
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
|
„Црна Гора јес малена али часна и поштена„
Ајде нека е со среќа и Црна Гора ја призна независноста на Косова
Изменето од moira - 09.Октомври.2008 во 19:58 |
||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
||
![]() |
||
momce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Najgolema glupost sto moze da ja napravi Makedonija...
|
||
Bidi licnost i pocituvaj gi drugite kako licnost
|
||
![]() |
||
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
|
Гејтс: Американците остануваат во Косово до крајот на 2009 година
ПРИШТИНА - Соединетите Американски Држави ќе ги задржат своите сили во Косово барем до крајот на 2009 година, изјави вчера секретарот за одбрана, Роберт Гејтс, нагласувајќи ја поддршката за мировната мисија на НАТО. Гејтс, чија посета е од највисоко ниво откако земјата прогласи независност, изјави дека целта на посетата е да се сретне со американските војници. Ниту еден друг американски министер за одбрана не бил во Косово од 2001 година. Тој ги отфрли сугестиите дека целта на посетата е да се испрати порака до Русија, која се противи на независноста на Косово и е во конфликт со Запад откако во август влезе во војна со Грузија. Посетата на Гејтс на Косово е почеток на неделата на средби со европските министри за одбрана, на кои се очекува сериозно да се фокусираат на руската воена интервенција во Грузија. (Ројтерс) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=3AA5191F3127E3438EC79AAF251ED6E3 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Боли од август
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |