IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 155>
Автор
Порака Обратен редослед
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 21:06
da ve prasam nesto...sakam da znam dali ke izlezete na protesti vecerva...ke bide dolga i interesna vecer...se nadevam ke pomine se na najdobar red...imam informacii deka okolu 200 policajci se okolu parlamentot i se podgotveni za nekoj protest od stranata na srbofilite,koi,raka na srce se vo golem broj na nasata mila drzava koja ke mi bide uste pomila po ovaa dolga i interesna vecer...aj neka ni e so sreka...100% sum siguren deka makedonija ke ima polza od ovoj poteg
inaku, pretstavnikot  na srbite u makedonija(Stoilkovic) se zakani deka srbija ke gi prekine diplomatskite odnosi so makedonija,i deka ke ja izgubat podrskata od srbija okolu sporot so grcija...ova se vika politika,malku e teska za razbiranje no sepak aj da ne prodolzam ponatamu...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:58
Epa idat od A....... i na kraj ke ne zaebe A........

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:57
Originally posted by cro cro напиша:

Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

!

Makedonija ke napravi golema greska ako go priznae Kosovo.

Ne be Makedonija, kako mislis Makedonija ce ja priznae Kosovo, Makedonija ima vlada i samo vladata moze ako saka, a vladata e Nikolla Gruevski, aj da ve vidam kolku ce go sakate sega vasiot patriot Nikolla Gruevski.

до кога сето ова ќе трае.......
и не е никој крив од тука.......сите наредби и потези кој ги прави македонија идат од А...........
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:55

!

Ne be Makedonija, kako mislis Makedonija ce ja priznae Kosovo, Makedonija ima vlada i samo vladata moze ako saka, a vladata e Nikolla Gruevski, aj da ve vidam kolku ce go sakate sega vasiot patriot Nikolla Gruevski.

Imas greski u recnikot

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:54
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

kaj ste se izgubile be majkata... gledate parlamentarna televizija li ??

а ти да не чекаш само со некој да се скараш????
во се што прочитав погоре така ми изгледа
Кон врв
cro Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Albania
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:52

!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:30
kaj ste se izgubile be majkata... gledate parlamentarna televizija li ??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:29

Se e poizvesno deka Makedonija ce ja priznae nezavisnosta na Kosova.
Koj ce bide spored vas ( makedoncive) vinovnik (predavnik)poradi priznavanjeto na Kosovo.
nikolla gruevski, se razbira...toj e kriv sto makedoncite gi otvorija ocite i toj e kriv sto makedoncite veke ne se cuvstvuvaat kako braka na srbite...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:27
Originally posted by Epirot Epirot напиша:

„Црна Гора јес малена али часна и поштена„
Ајде нека е со среќа и Црна Гора ја призна независноста на Косова

aj neka ni e so sreka ...srbija pocna da krvavi od nozot sto go primi od zad grb...uste nekoj cas i ke go primaat uste eden noz...ovoj pat od "brakata"...
Кон врв
cro Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Albania
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 20:21
Se e poizvesno deka Makedonija ce ja priznae nezavisnosta na Kosova.
Koj ce bide spored vas ( makedoncive) vinovnik (predavnik)poradi priznavanjeto na Kosovo.
Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 19:37
„Црна Гора јес малена али часна и поштена„
Ајде нека е со среќа и Црна Гора ја призна независноста на Косова

Изменето од moira - 09.Октомври.2008 во 19:58
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli
Кон врв
momce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Октомври.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај momce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 00:48
Najgolema glupost sto moze da ja napravi Makedonija...
Bidi licnost i pocituvaj gi drugite kako licnost
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 01:19
Гејтс: Американците остануваат во Косово до крајот на 2009 година

ПРИШТИНА - Соединетите Американски Држави ќе ги задржат своите сили во Косово барем до крајот на 2009 година, изјави вчера секретарот за одбрана, Роберт Гејтс, нагласувајќи ја поддршката за мировната мисија на НАТО. Гејтс, чија посета е од највисоко ниво откако земјата прогласи независност, изјави дека целта на посетата е да се сретне со американските војници. Ниту еден друг американски министер за одбрана не бил во Косово од 2001 година. Тој ги отфрли сугестиите дека целта на посетата е да се испрати порака до Русија, која се противи на независноста на Косово и е во конфликт со Запад откако во август влезе во војна со Грузија.

Посетата на Гејтс на Косово е почеток на неделата на средби со европските министри за одбрана, на кои се очекува сериозно да се фокусираат на руската воена интервенција во Грузија. (Ројтерс)

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=3AA5191F3127E3438EC79AAF251ED6E3
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 23:43
Боли од август
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,437 секунди.