|
СДСМ се согласиле за промена на името |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | |
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne pluka on od zabite, pluka od dudlanje
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes deka ima novi zubi, pa koga cita vesti pluka nasekade, treba cador za da go slusnes
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekolku godini, go sretnav kaj stadion so dzipceto sto mu go dade LJ.G. Jas onaka "pod gas" go pozdraviv, a ovoj mi se nasmea, valjda mislese deka sum negovv fan, ama koga mu go pleasnav u faca dzipceto i negovoto poteklo, ke se iskrsese da vleze i da ja brisne...ebate pederot |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za Latas, ne mi kazuvaj be...vo tekot na negovata kariera negovata kicma tolku se vitkase od Socijalisticka, preku komunjarska do vmro-vsko / milosevicka i na kraj ostana bez nea.
Amin .Sega stana pisatel i gledaj majkata i novinar , pa gi psue drugite kolegi koliko su bili neprofesionalni i ne pisuvale knigi |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE SOGLASUVAM |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
upotrebi pogolem font,stavi plus nekoja recenica...uzivam da citam kako nekoi si go gubat vremeto |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za bate Novace
Sefe prvo nikoj ne go spomna Gerijatrijata za da mi go turas pod nos, no barem Gerijatrijata imase muda pa da kaze predlog. Za razlika od nego (pa i od drugite) Latasa ne go slusnavme da kaze nisto osven da mu gi tintra jajcata na Gruevski, sto e negovo demokratsko pravo . E sega sto se tice komunjarite (kako sto se popularno nareceni) mozda se manipulatori, picki...no barem vo ovaa situacija se odnesuvaat maksimalno primerno. Zosto vikam taka. Eve vcera gledam, vo celava ovaa situacija Taci izleguva na sred parlamentarna debata so kup dokimenti od MVR za negovo navodno sledenje vo vremeto na SDSM. Prvo, ne e momentot da se izleguva so takvi raboti, sto ne znaci deka ako nekoj e kriv vo ovaa situacija deka ne treba da odgovara, bilo koj...Branko, Bucko ....Vtoro, ne e momentot da se koristi takva retorika...neli treba da demonstrirame edinstvo pred Grcija, taka trubat site pa i DPMNE, treto simptomaticno e kako Taci gi dobil tie dokumenti od MVR, sepak se raboti za dokumenti so odredeno nivo na tajnost. Za da izlezat vo javnost takvi dokumenti treba sudski nalog tie da stanat dostapni i Cetvrto, uste posimtomaticno e sto nasata ni Ministerka za unutarnja posla skokna od svoeto parlamentaro stolce i vednas ja okvalifikuva situacijata so Taci sramna, zalna i uste ne kakva, znaci gi osudi odnapred site bez da nejzinite sluzbi gi proanaliziraat dokumentite i sekako nivnata osnovanost, oti od kaj e be g-dja ministerka sigurna deka Taci ne rabotel protiv drzavata?!!!!!!Nastapot na ministerkata pokazuva samo edno deka nastapot na Taci e po scenario vo mkoe glavni scenaristi se Taci, ministerkata i Grujo, kao ja tebe ke ti dadam dokumenti od UBK za tebe, ti ke izlezes na govornica i ke gi napravis partal site, a ja posle tebe ke izlezam so srceparatelna prikazna za sramnosta na celata rabota i patem ke te zalam i ke placam za tebe. Sine Novace, nemoj da mislis deka DPMNE-vcite so Tacistite se nevini mali decinja koi samo jadat kotek od kogo ke stignat...i tie se bate prefrigani, samo sto nekoi raboti apla si gi kazuvaat, za razlika od komunjarive koi, mora da priznaes, se posofisticirani A za Latas, ne mi kazuvaj be...vo tekot na negovata kariera negovata kicma tolku se vitkase od Socijalisticka, preku komunjarska do vmro-vsko / milosevicka i na kraj ostana bez nea. Sloga braka, samo toa ke ne spasi |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aко те разбрав добро Мр. Џорџ..ние сега значи треба да:
1.Латаса никако слушање...ама ГЕРОПУЛОС... јеах???
2.Грујо лаже и краде ем висок рејтинг има..ама другиов со ептен мудро кажување..и веднаш сите сдсм-ОФЦИ мекекааат..другиве се незаинтересирани...си пасат мудро...
3.Слушај опозиција која не му дава подршка на Владиниот врв...ама народот ги подржува..и тоа сестрано..та затоа и се плашат од обични Вонредни Избори..оти (им) биле штетни за државата (читај отидоа комуњариве у џубре..што и одсекојпат и биле ..само лепо упаковано..
И то...
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
The Patriot
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдсм се партија на предавници,шпиони и тешки криминалци.
Не само што ке се согласат да го сменат името тие ке се согласат и да не поделат поново |
|
|
|
Gorg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gleam citam i se cudam kolku povrsinski i diletantski se komentiraat nekoi raboti ovdeka, da ne znae covek sto da kaze.
Prvo temava pocna so, parafraziram "Vecer od diplomatki izvori razbral...."...koj razbral Latas, platenata politicka truba na DPMNE? Aj ve molam, ne mi go citirajte Latas kako verodostoen izvor na informacii. Pred nekoj den na vestite na Sitel ke napraese dupka vo plafonot skokajki od radost so Taci se vratil u vlada pa im gi rasipal planovite na SDSM za rasturanje na vladata. A ne se prasuva od druga strana stoe pomalo zlo: toa sto taci izleze ili sto se vrati u vlada? Pa nemu i prethodnata vlada na DPMNE mu kupujese dzipovi i stanovi, a za ovaa pak da ne zborime. Zatoa za Vecer kako vesnik ne mi kazuvajte, a od druga strana se stava na tapet Kanal 5. Znaci na nekoi ovde na forumov kako im odgovara. Vtora rabota, dobro be koj ja cepkase meckata u p**ka so provokaciite od tipot iminja na Aeordromi, te skandali na Grcka vlada so k*rvi i sl... da ne bese SDSM slucajno. Gruevski (namerno ili ne) bese toklu netakticen vo ovoj period, tolku politicki diletanten sto nemozese da poceka so nekoi vakvi potezi da se pikneme vo NATO, pa posle ke mozese cela makedonija da ja narece i Aleksandar Makedonski i Sonce od Vergina i sl, oti togas ke bevme ramnopravni so Grcite t.e. ke sedevme na ista masa so isti status. Zatoa im preporacuvam na nekoi "golemi makedonci" na ovoj forum da gi proanaliziraat malkucka poveke i podetalno postapkite na nasiot prerodbenik Gruevski..oti nekoj rece vistinata e vo detalite. Ponatamu, Crvenkovski ima eden kup greski vo minatoto i toa e fakt, no ti da se izboris za drzava vo vreme koga site sakaa da ne zgazat i ne e mala rabota. Toj barem izleze na televizija io jasno kaza deka e za kompromis koj nema da ni gi tangira identitetot i nacijata. A gruevski od edna strana se pravi makedoniste pred svoite clenovi po razni formumi so izjavite od tipot Imeto ne go davame, Nato moze da poceka i sl...a od druga strana pak vo isto vreme spomenuva deka e spremen na kompromis...i sto sega da pomisli covek t.e. deka Gruevski em saka da se ebe em da ne mu vleze. Spomnuva referendum, no manipulira so narodot vo smisla na referendum "nato ili ime", a mnogu dobro znae deka za NATO referendumot e obavezen spored ustav i znae deka referendumot za NATO nema i ne treba da ima nikakkva vrska so imeto, Za imeto moze da se svika i drug referendum, no vo toj slucaj Grujo ke treba da izleze so definiran, konecen stav koj treba da go testira na referendum. A on (vladata) nema definiran stav, a manipulira so cuvstvata na narodot so referendumot. So drugi zborovi, Gruevski e rastrgnat megu odgovornosta da vodi edna drzava vo NATO i rizikot za sopstveniot rejting. Spored mene, kompromis treba da se napravi. Posledniot predlog na Nimic e optimalen za Makedonija, osobeno sto Grcija go odbiva. Nie treba sega pametno da igrame za da ja stavime Grcija vo pozicija da se doizblamira pred svoite partneri od EU i NATO i pred celiot svet t.e. da ispadne kako malo razgaleno dete koe samo bara, bara, bara, a nisto ne dava. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,?!.....ne bi rekol,....po toa shto si go ,..napishal!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдсм ќе влезат во коалиција и со ѓаволот за да седнат на фотелјите на кои седеа 15 години, ама повеќе не
|
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа и велат:
КОЈ ЧЕКА ЌЕ ДОЧЕКА..
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
OK
Нов член Регистриран: 25.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ke se vidi i se ke se doznae posle 4 april, da pocekame pa da vidime.
|
|
Macedonia
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |