IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто исламските држави се најнеправедни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто исламските држави се најнеправедни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 23:26
... ili kazhano so drugi zborovi, Bozhjiot plan raboti, ama chovechkiot ne.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 21:54
Gospod ima super kriterijum a ludjeto koi se povikuvaat na boga i go koristat bozjoto slovo protiv covekot se tie koi nemaat kriteriumi...
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 21:51
Ве молам разјаснете ми зошто во арапските муслимански земји не се почитуваат човековите права? Зошто за тие земји е поважно да си глупав американец или англичанец, отколку трудољубов, образуван, интелигентен и мирен Ирачанец, или Сириец, или Јорданец? Какви верници се тие шеици таму што не му дозволуваат на обичниот човек да има пристоен живот? Зошто Господ не ги казни нив? Зошто Господ го казнува обичниот човек?
Добро за да се држам до вероисповед, кажете ми зошто Господ има лош и погрешен критериум?

It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,164 секунди.