![]() |
|
Зошто исламските држави се најнеправедни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ili kazhano so drugi zborovi, Bozhjiot plan raboti, ama chovechkiot ne.
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Gospod ima super kriterijum a ludjeto koi se povikuvaat na boga i go koristat bozjoto slovo protiv covekot se tie koi nemaat kriteriumi...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Ве молам разјаснете ми зошто во арапските муслимански земји не се почитуваат човековите права? Зошто за тие земји е поважно да си глупав американец или англичанец, отколку трудољубов, образуван, интелигентен и мирен Ирачанец, или Сириец, или Јорданец? Какви верници се тие шеици таму што не му дозволуваат на обичниот човек да има пристоен живот? Зошто Господ не ги казни нив? Зошто Господ го казнува обичниот човек?
Добро за да се држам до вероисповед, кажете ми зошто Господ има лош и погрешен критериум? |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |