![]() |
|
Школо од бивш/сегашен партнер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
батали ги, шо се замараш - тоа секој ден ми го повторува, а јас никако да сфатам, глупа ли сум, шо ли сум
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Нема шанси да научи да прди као ја
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ushte samo da naucham da zaspivam kako shto zaspiva toj i togash ke recham deka sve nauciv od nego
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ма наведи ги сите по ред од учители човек не треба да се срами или да ги заборава Изменето од anakin - 01.Јуни.2009 во 10:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ми вика дека сум к*рвариште без усул на кој многу му мрда газот
|
|
![]() |
|
3207 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
pa kama sutra nauciv, nauciv da zabavam, da meditiram erotski, da se samozadovoluvam....
...a ova od eden ilimoze od poveke da kazuvam?!?!?! |
|
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
nauciv...kolku e slatka odmazdata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
nauciv kako da mrazam nekoj sto mnogu sum go sakala...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
ооо се изнаучив јас.
1, пази на кого ќе му веруваш 2, од старт биди со мислата дека може да те заебе за после да не се изненадиш 3, сакањето не е само да се каже ТЕ САКАМ, а џигерите да ти ги вади нон стоп 4, секогаш ама СЕКОГАШ биди ти на прво место и така, ќе ми текне уште нешто гарант, па ќе допишам. Ова е жалосно, ама вистинито. Јас уште не можам да се изначудам дека постојат вакви луѓе, ама тоа е тоа. Искача дека ако се опуштиме и се отвориме целосно кон некоја личност, на крај ќе патиме. Останува само да се надеваме дека ќе се најде некој што ќе знае да ги цени тие особини. |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
кога ќе ти проработи црвчето на сомнежот, знај дека си во право
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
јас никакво, но постојано и викав удри не чекај, нема фајде, шо ги ебеш
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
od segasniot...deka rucek ke me ceka sekoj den na masa
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne se bitni godinite...za da te zaebe
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....дека деовербата се заслужува ,а не се дава како поклон со машничка
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |