|
Легендарни места за "искачање" |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фала на објаснувањето Биба. Јас изгледа не го знам ова пошто во мојата населба немало кино! |
||||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
napredok!........................a,po sto bilo poznato?!...........a be....toa samo nekolku godini bese nova godina u kino........malecok si bil sigurno....ako voopsto i te imalo
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Знаеш,гарант,можда не ти текнува во моментов. На времето секоја т.е. речиси секоја населба имаше кино. Јас многу убаво се сеќавам на кината во К.Вода,Маџари,па кино Влае,Кино Ѓорче,киното во чаршија(ич не ми текнува како се викаше ама ми текнува по што беше познато ) ,а во центар па имаше неколку... |
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А бе ова за кинава што го зборите! |
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тогаш бев многу мала,па мама и тато не ме пуштаа толку касно навечер Затоа не знам |
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што не знаеш???? |
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како бе јас ова не го знам |
||||
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa,ne se chekase vo site....................samo vo vardar i
kultura.............pretstava od 23h-01......................a inace muva( fly), e filmot......so jeff goldbloom!
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да,убаво се сеќавам дека секоја населба си имаше свое кино. И ден денес како асоцијација на зборот кино најпрво ми доаѓа киното во К.Вода и филмот Муви(мува-инсектот) А,тоа со 'чекањето нови години'по кината-за тоа прв пат слушам. |
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кина ... прв пат слушам.... |
||||
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
legendarni bea i kinata vo skopje.......................na vremeto gi imase okolu petnaeset,............pa,duri i nova godina se "cekase" vo niv...........sekoja naselba si imase svoe kino..................a ,sega vo cela makedonija ima samo nekolku......................sto e edinstven slucaj na planetava..........moze da se kladi covek vo toa!
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да бе! Ми текнува на Пони, одев таму едно кратко време! А Менада, у Чаршија, доле? |
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A PONI???
Лека полека ќе се присетиме на сите |
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ох, за Зелен рај мислам само дека сум слушнал, ама не сум бил. А Приорити, да одев, и тоа уште од самото отварање - се знаев со тој што го "држеше". А Лидо? А Арт? |
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |