![]() |
|
Дали се согласувате со ова.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Хаха смески е темава како тоа жената ем едно ем друго....е многу бе вие па ако си е домаќинка арно ама по цел ден ако дреме над шпоретот кога ќе падне мрак ке и се приспие од умор ќе се истошти и ќе заспие и нема секс
![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
fali nesto
![]() "domakinka vo kujna,k*rva vo krevet i dama na ulica"
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ме разочара Вел,.... ![]() |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Абе ако давате комплименти, бидете галантни, и големи.
Може да е...жешка, напалена, секси...еден куп работи. Не к*рва. Не друго, некој може поинаку да го каже зборот, грдо некако, отколку ко комплимент ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...da si gotvish, ama kako majka mu sho gotvela...koa ke se nauchish taka da gotvish ke te saka poishe... ![]() |
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
k*rva vo krevet treba da bide za da go izluduva mazot sekoja vecer, a za domakinka.......... ke si imam zena sto ke mi raboti i ke mi gotvi po doma
![]() ![]() |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
jas ili nie ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
ZA MAZOT KOJ ME VADI OD KOZA SAMO DA MI E VO BLIZINA I BEZ DA SAKAM IZMISLUVAM RECEPTI I GOTVAM KAKO DA GO LJUBAM , A KOGA MU PISUVAM SE E TOA NEKOJ ZAEDNICKI RUCEK ZAMISLEN
A ZA MAZOT KOJ NE GO SAKAM SE MACAM DODEKA GOTVAM I HRANATA E BLAGO RECENO NEUBAVA PA IZVLECETE SI ZAKLUCOK SAMI E PRVIOT IC NE MU SE JADI OD MENE A VTORIOT ISTO TAKA ZNAETE STO EVE JAS SI IZVLEKUVAM ZAKLUCOK ZA SEBE MA KE GOTVAM STO MENE DENES MI SE JADE A TOA NIKOGAS NE SE ONIE NIVNI PREMNOGU ILI PREMALKU HRANI OD KOI MENE MI STRADA ZELUDNIKOT |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Zosto samo vo krevet? pa vo krevet e najdomakjinski,... Da recese na balkon, na luster, vo lift,.... vo krevet ![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Е ТОА ДЕ, ДА ТЕ РЕКЛАМИРА, КО БАЈАГИ НЕ САКАЈЌИ, КАЈ КОМШИВКИТЕ...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
...i glasno da se dere...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
И ЈАС СЕ СЛАГАМ СО ПРВОТО, АКО к*рВА ГО УПОТРЕБУВАШ СО ЗНАЧЕЊЕ СТРАСТНА. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
kako i da e procedurata e : Prvo vo krevet pa posle vo kujna
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
![]() ![]() |
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
SE sl*gAM SAMO DEKA DEVOJKATA TREB ADA E NEVIDENA k*rVA U KREVET...A ZA DOMAKINKA U KUJNA NE
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |