|
Дали треба да се јаде месо или не? |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra nok (moram da se naspijam za utre) mada prvo ke vezbam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе и јас пушам бе блу
не сакам да те критикувам тоа да си вегетаријанец е твоја определба |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo za cigari otvorete tema i kritikuvajte me tamu
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе кој сака нека си јаде
и ти блу пушиш цигари мило така? па штетни се и тие откажи ги |
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa drzi se do milk sejkovi i do rastenija ...veruvaj poarno ke ti e. sama ja uvidov razlikata koa stanav vegetarijanec.
|
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene Stojko, nikogas ne mi bil kriv za nisto, sto nabroja. A siguren sum Stojko ne im e kriv ni na majmunite, nitu pak ni na zajcite.
Jas si kupuvam meso od mesari. Verojatno niv gi kontrolira nekoj. I mesoto za sega zivo seuste ne sum pocnal da go jadam No, zatoa tuka mi se i golemiot izbor na MILK SEJKOVI (PROTEINSKI) Razbira se. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seto toa sto raste vo pocvata mi amor isto taka znae da steti na organizmot....NO poveketo bolesti doagjaat od zivotnite. zasto e toa taka? samoto zivotno e prav domakin na nekoja bakterija...t.e. bolest. Isto kako sto covekot e prav domakin na gripot. koga ke padne imunitetot gripot go napagja organizmot i togas nie vikame sme griposani. taka i majmunot e prav domakin na tuberkulozata taka i zajacite se pravi domakini na kokcidiozata. taka i nekoi koi prosvercuvale domasni zivotni (ovci kozi goveda) na crno bez da ispitat dali se so bruceloza ili ne si kupile brucelozni za da ne platat veterinar. i posle kriv im e stojko.
|
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer,
veruvam deka ti ja kontroliras situacijata vo klanicite, no zivotnite se zaboluvaat pred da stignat do kolenje. Zivotnite se vegetarijanci, pa preku niv nie se razboluvame. Zasto?! Kolku e zdravo seto toa sto raste na pocvata? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gjoroski veterinarite sledat dont vori. jas licno sum zadolzena za ispituvanje na bruceloza vo site klanici (site zaklani vo klanica) niz cela Makedonija. Znaci samo jas go vodam toa. Narodot ne moze da svati deka vegetarijanskiot rezim e mnogu pozdrav i posle kuka vika.
Mamicke kasni si ti ama pls proveruvaj so si kasnuvas ne sakam da mi umres rano rano znaes deka te sakam i treba na svadba da mi igras |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блуе...старите нека пазат мамичка сака сита да си умре... кога ќе остари да не жали за кременадли
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veterinarite neka si pravat kontrola vo oficijalni farmi, klanici, mesari i prodavnici. Jas ne im odam na lugeto po doma i da im go jadam toa sto tie samite si go kolat
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |