![]() |
|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Автор | |
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se togash se mi e slatko
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
ko su zaljubena ja sveta ka fener i najpojke jada togaj kolaci ama natopeni so seker zs me tera od nutra nesto nezna da go kaza ama su vesela i pea razni pesni a najvece ja peja od btlsi zlta podmornica a
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
се`, ама најмногу - филмовите што си ги правам
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Koga sum zaljubena zracham so pozitivna energija,
nishto ne mi e teshko da napravam, visam na telefon, pochesto odam na shoping, mislite mi se vo kontinuitet nasocheni kon nego, pa zaradi toa znam da zaboravam na nekoi raboti, na primer varam kafe i zaboravam da go isklucham shporetot ![]() Kako i da e....ubavo e chuvstvoto koga si zaljuben ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
кога сме сами и купче ситуација
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
кафе и цигари
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Najslatko mi e koga cel den mislam na nego...............
![]() korist se ima na poveke strani......... ![]() moreeeeeee koja energija............. koga ke se rascistam , isperam , zapeglam cela kukja cakum pakum za sekund............. ![]() i sve poradi nego za da ja potrosham energijata ....... ![]() mislam vishokot............ ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...се...па дури и облачниот ден...
![]() |
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
puter od kikiriki
![]() |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
naj slatko e da se zaedno dvajcata zalubeni i da se miluvat kolku mozat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
KOGA me guska nezno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Нејзиниот поглед.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mnogu nesta koi ako gi nabrojam kje bidam baniran
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...увијачите
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |