![]() |
|
Спорт во кој уживате е? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Автор | |
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
фудбал, кошарка, одбојка, тенис, пливање, хокеј на мраз, уметничко лизгање...
само гледам... и уживам ![]() Изменето од Evenstar - 18.Септември.2008 во 09:47 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
на ритмичката гимнастика особено и се воодушевувам..
![]() ![]() ![]() |
|
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Fudbal i Tenis za igranje i gledanje....Boks za gledanje (Teska Kategorija)...a drugite sportovi samo reprezentacii koga igraat ili Vardar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
море виа мажите само фудбал, ко само фудбало да постои, друго ишто нема
![]() |
|
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
fudbal i tenis
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Ping Pong za igranje, tenis, rakomet i fudbal za gledanje, a vo posledno vreme i jeet kune do mi se dopaga.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
добар избор!.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
пентарење по шумама и горама
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Aj,zbunet togash...odberi si nekoj drug sport,zivti se.... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....vo ovie dva......i toa redovni....
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Strasno loso, mene taka nekoj da mi misli ne bi se izraduval ama ic
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
cudno no sakam nordisko skijanje i bijatnon
bska obozavam toj amerikanski fudbal taman nauciv so kako pocnav da navivam za indijana COLTS i pejton Manning a tie majmuni mi go ukinaa mrs! za site ukinuvaci ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
A ti im mislish....losho...pretpostavuvam
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sedenje na klupa i zjapanje ko manijak po zeni sto naivno i nevino si minuvaat ne znaejki sto im mislam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |