|
Божествена убавина |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене убаина е сендвич со сејтан и наут моментално......
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како бе не ја конташ? Фантастичнава те прашува шо е убаина за тебе?
Еве на пример за мене убаина е ова чупево доле
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја темава не ја контам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас убавината на нашиов свет и на овој Univers ја гледам во a girl, мислам во некоја убава егзотична шармантна и фантастична lady
Како оваа на пример:
\
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e Natprevar na Ubavinata. Sto te Privlekuva Tebe? Sto Se Obiduvash Da dostignuvash? Odgovorot Na ovie prasanja e Ednostaven: Ona Sto Milsish, Veruvash, Ti se cini deka e NajUbavo !!! Ubavite Raboti gi Fasciniraat Nasite Srca. Nie sme Osvoeni od Ubavinata. Ne mozeme Da im Odoleeme na Ubavite Raboti. No Edinstvenoto Prasanje e :STO E UBAVINA??? Se veli deka Ubavinata e vo Ocite na Posmatracot, Gledacot (Beholder),,,, NO DALI E TOA VISTINA??? Gi cekam Vasite mislenja, za toa vo sto ja gledate ubavinata na Nasiot Svet, Na Ovoj Univers, sto Pretstavuva Ubavina za Vas Изменето од Fantastic Lady - 03.Февруари.2008 во 15:27 |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |