|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za tebe pomos nema,osven da si pomognes samiot na sebesi.....
da se trgnes nastrana od toa devojce......ke ti bide najdobro.....
ako ti prosti taa bi bila budala!
ti kazuvam od licno iskustvo deka ne vredi sega da gi opravuvas rabotite..ja taka ja opleskav so drugar na ex-decko mi i ne se izviniv potoa ni nisto,tuku ednostavno sfaiv zgresiv i se e zavrseno,pa si se trgnav nastrana
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиши и’ писмо. Нема ништо друго што има шанси да стигне до неа.
И чекај |
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more........nisto ne go spasuva
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah be dete dete.....ubavo ti se veli..probaj da se izvinis,da objasnis,da i obrazlozis koja ti bila i namerata i celta...a posle ti ostanuva da se nadevas deka ke te razbere i prosti...a ako ne....toa e!!sam si napravil!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оффф ти кутар кутар човеку Дај не се мамлази по форумов, не губи време, пробај со сите можни искупувања, а ако не оди еби га "другарка и" под рака и правец видиковец за роденденот да ти биде за памтење пошто очигледно си неискусен и млад - уживај во животот ... carpe diem
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema za sto da se spasuvam.......posto ke ve legnam tek koa ke raskinam ili ke bidam raskinan........
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti taka li se "spasuvas"?!? |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, нешто мало а скапо, со жолта боја и светкави каменчиња-ќе сврши голема работа.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega samo ke go spasi edno odenje vo swarovski .........ako ne i edno kaj gucci mucci
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ЕЕЕЕ,МЕ ИЗНАСМЕА ЧОВЕЧЕ..!!!..И СЕГА ,КАКО..?!!!...МОЈ СОВЕТ,ЗЕМИ ТОА ДРУГАРКА И ВИСТИНСКИ ЛЕГНИ ЈА ..ЕДНО ДВА-ТРИ ВЕЧЕРИ,А МОЖЕ И ДЕНСКИ,ДА НЕ СЕ ГУБИ НА ВРЕМЕ...(НОРМАЛНО ВНИМАТЕЛНО,ДА НЕ ЈА ПОВРЕДИШ...,АКО НЕ, НЕМОЈ СО СИЛА, ПОГОЛЕМА ГЛУПОСТ ЌЕ НАПРАВИШ...)ПА ПОСЛЕ ..АКО ТИ СЕ ЛУТИ ТВОЈАНА..НЕКА ЈА ..НЕКА ИМА И ЗОШТО...!САМО НАПРЕД...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozam da razberam nikako zasto taka si postapil......
a taa guskata ja narece nejzina drugarka?????
zasto si se vpustil vo vrska koga si takov idiot......bez navreda ama idiot si......tvrdis deka ja sakas,ama koga sakas nekogo mu go mislis samo najdobroto,a ne smisluvas nacin kako da go povredis........
najbolno e toa sto nea ste i kazuvale takvi gluposti,kako mali deca ste...
koga ke sozreete ke sfatite deka so nesigurnosta vo partnerot mozes samo so glavata u zid da ides,ako dotogas ne se ubies od ljubomora i od takvi nastrani misli...
devojceto bi bila budala ako nekad ti se smiri I ISKRENO TI POZELUVAM SAM DA SI GO PROSLAVIS RODENDENOT ZASTO TOA GO ZASLUZUVAS...
ti po se ne si vreden toa devojce veke da te pogledne.....
Изменето од topsexy - 29.Јануари.2008 во 13:10 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A shto drugo da ti kazheme: "shto si drobel, toa srkaj si'!
I moli se da e nekoja razbrana zhenska, pa da te soslusha barem, so srekja i pamet za drug pat! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeee alal da ti e be druze................c c c c c c c c c c cvakva glupost ni vo spanskite serii nema.................nego aj dosta so karanje............. i jas bi se slozila so drugive clenovi 1.da i se izvinish,,,,,,ne samo ti tuku i drugarka i?????? 2.ne samo da i kazes kolku ja sakas tuku i da i dokazes,,,,, 3.ti posakuvam mnogu sreka vo sve ova..................... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |