IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со мажена жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со мажена жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
Автор
Порака Обратен редослед
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 16:06
Нема везе дали е мажена или не.Добриот е*ач секаде треба да биде прва класа дада
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 15:39
е тоа де.....без трунка љубов шо секс ке биде тоа?? животински??аа??
а бе мора малку лави дави да има па после секс......друго све е како рече ,,нагон за размножување,,...плазење
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 15:18
Originally posted by gOJDO gOJDO напиша:

@Глен

Под партнер мислев на сексуален партнер, не на сопружник.

Претпоставувам дека си женка бидејќи жените на куп ги ставаат љубовта и сексот. А тоа е глупо. Сексот не е последица на љубовта. Сексот е механизам кој ги поттикнува бигамните живи суштества на размножување. Тоа е животински нагон и потреба. Многу слично како потребата за храна, вода и вршење нужда, со разлика што неможе да се умре ако се апстинира од секс.

Она што ги привлекува мажите и жените е токму сексуалноста. Да не филозофирам за жените, но кога маж ќе загледа жена, прво и најчесто единствено што му паѓа на памет е нејзината убавина и сексипилност и како да и го натопори.

да да да
Кон врв
gOJDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Јули.2010
Локација: Eritrea
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gOJDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 15:13
@Глен

Под партнер мислев на сексуален партнер, не на сопружник.

Претпоставувам дека си женка бидејќи жените на куп ги ставаат љубовта и сексот. А тоа е глупо. Сексот не е последица на љубовта. Сексот е механизам кој ги поттикнува бигамните живи суштества на размножување. Тоа е животински нагон и потреба. Многу слично како потребата за храна, вода и вршење нужда, со разлика што неможе да се умре ако се апстинира од секс.

Она што ги привлекува мажите и жените е токму сексуалноста. Да не филозофирам за жените, но кога маж ќе загледа жена, прво и најчесто единствено што му паѓа на памет е нејзината убавина и сексипилност и како да и го натопори.

Изменето од gOJDO - 20.Јули.2010 во 15:14
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 14:56
мене лично , повеќе ми се допаѓа секс со мажена жена ...... ама не со мојата ...... голема%20насмевка
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 14:33
Originally posted by gOJDO gOJDO напиша:

Originally posted by Glenn Glenn напиша:

тоа сексање од животински порив го сметам за многу ниско.
А извини, од каков друг пролив има сексање?

Сексуалниот нагон е осмислена, планирана и програмирана активност која што партнерите ја договараат исто ко сите други активности?
Партнерите го болдирав, значи фино си кажал партнерите.
Под партнери подразбирам сопружници а на темава се расправа за вонбрачна активност на мажена жена, значи имање секс со некој што не е нејзиниот маж.
И тој секс настанал како последица на љубов или само некаква си моментална страст? За мене таквиот секс е чист животински нагон и е само физичко празнење.
Освен ако не се работи за некаква афера, љубовна врска која се одвива паралелно со бракот на мажената.
Во таков случај станува збор за многу посложена ситуација, каде веќе недостасува доволно љубов и почит спрема сопружникот.
Затоа реков дека е многу ниско да му правиш такви работи на сопствениот брачен другар позади грб.
Секој ден среќаваме луѓе кои се физички атрактивни и кои имаат желба да се сексаат со други (мажени, немажени) и што треба, ајде Ураа да планира се легнува со нив. На искушението може многу лесно да му се оддолее доколку се сака, треба само да проработи совеста. Животните не ја вклучуваат свеста кога се парат, затоа и го нареков животински порив.
Секако дека сексот се случува со план и умисла, но за еден маж/жена во брак, треба истиот да им претставува светилиште и да бидат верни еден на друг.
Секој има доволно време да експериментира во сексот се до оној момент кога ќе се најдеш  во сериозна врска или ќе заплови во брачните води. Фокусот треба да ти биде на партнерот а не на други од страна.

Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
gOJDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Јули.2010
Локација: Eritrea
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gOJDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 14:13
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

тоа сексање од животински порив го сметам за многу ниско.
А извини, од каков друг пролив има сексање?

Сексуалниот нагон е осмислена, планирана и програмирана активност која што партнерите ја договараат исто ко сите други активности?
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 14:02
Сите идеи за правење нешто позади грб на друг ми е антипатично и нечесно. Тоа правење кефови може многу скапо да го чини твојот брак и твоето семејство. 
Боже мој, секакви човечки судбини има по светов и веков ама тоа сексање од животински порив го сметам за многу ниско.

Изменето од Glenn - 20.Јули.2010 во 14:04
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 12:19
ja nemam svalerka,imam ljubovnica...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 19:27
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

I koga ke ti pobara da ja lizes, a znaes sto se slucuvalo bas na toa mesto i so kogo 

исто сакав да кажам...
како да му го пу**ш на мажот и...

A koga ke i ja lizes na zena ti, isto kako samiot da si go pusis a изненадување
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 19:26

I koga ke ti pobara da ja lizes, a znaes sto se slucuvalo bas na toa mesto i so kogo 

исто сакав да кажам...

знаев си дека ти просто не можеш да ме разочараш...големо%20гушкањебакнеж
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 12:18

исто сакав да кажам...како да му го пу**ш на мажот и...

No comment...

More imam... SAMO DEVICI ZA VAS... sto i ne e taka loso, neli?

Изменето од Neptun74 - 04.Октомври.2009 во 12:19
DeepBlue
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 04:22

исто сакав да кажам...
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 01:55
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Аналогно на темата „Секс со женет човек“.

Ваши мислења.

Ако е женет,не му е сменетнамигнување

Iiiiiiii....изненадување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.