|
Дефиниција - СЕКСИ |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa za nas......e smizla
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEVOJKA-SARMANTNA,UBAVA,SO DOBAR GZ I GRADI,SKLADNI PROPORCII,DA ODI ISPRAVENO,DA ZRACI SO SAMODOVERBA,DOBAR GOVORNIK,DA NE ZNAE STO E ZBOROT SRAMEZLIVOST ITN....
TOA E!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku dobro kazano..... |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seksapilot zraci od vnatre
nekoj moze da se ubie od dokazuvanje na sekakov nacin deka e sexy ama ne mu odi. Nekoj ednostavno i ne se trudi da ostavi sexy vpecatok a ludjeto okolu nego da go osetat. Ne e sexy samo dolna obleka, dekoltirani gradi,i crven karmin na usta koga zborime za zeni i namirisan,izbricen i ubavo oblecen -koga zborime za mazi |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexy: voluptuously sensual in appearance or behavior
(
informal
)
|
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си сум секси...а ова рецептов од блуе држи место верувајте
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmmmmmmmmm...sexy
Sharm i pozitivnata energija spored mene se presudni vo slucajot a nadvoresniot izgled e samo plus za krevanje na.........moralot
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според мене тоа е така една поголема доза од сексапилност, додадено 200 грама харизма, 400 грама шарм и кило и пол начитаност, сепак нели треба и нешто да се каже. коа ке вииш на прв поглед смешно звучи ама на втор ич.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa....gitarata me pravi.....sexy.....
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да зрачи со надворешна и внатрешна убавина. Да привлекува и со изгледот и со интелектот. Кога би имала и идеална душа...?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stav i samodoverba
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bash pred nekoe vreme pravev muabet so edna drugarka sto podrazbira pod sexy???...i zaedno dojdovme do zaklucok deka covek da e sexy ne mora da znaci samo dobro da izgleda nego i da ima nekoja energija shto ke zraci od nego...shto mislite?...Sto e za vas sexy?...
Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 08:06 |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |