|
Верувам....не верувам |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam vo SLUCAJNOST!!!!!
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам во Господ
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило ми е што ме поддржуваш |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa..koga ke stavam se zaedno na mojot kantar ne znam sto ke preovlada,VERUVAM ili NE VERUVAM..No sepak poveke ke e nakaj prvoto zatoa sto SAKAM DA VERUVAM vo:
1.Sebesi - ako sebesi ne si veruvam kako bi im veruvala na drugite? 2.Vo ljubovta - bez nea se bi bilo besmisleno.. 3.Vo Gospod - sekogas koga ke mi se stemni Toj mi go osvetluva patot pred mene. 4.Vo starite dobri drugari - retki se kako rajski ptici i nikogas ne me razocarale (i obratno).. 5.Vo ljubov na prv pogled i srodni dusi zatoa sto mi se sluci... 6.Vo iskrenosta i vistinata zasto sto sekogas na kraj pobeduvaat.. NE MOZAM DA VERUVAM VO: 1.Luge koi sekogas i za site imaat samo dobri zborovi i nasmeani lica - toa se samo dobro montirani fasadi. 2.Vo vojni i nasilstva kako nacin na resavanje na problemite vo svetot - nasilstvoto raga samo nasilstvo.. 3.Magii,horoskopi,gledanja na kafee,karti i slicni trapataski - toa e samo za slabite po duh. 4.Ne veruvam uste vo mnogu drugi raboti ama aj da ostavam da pobedi pozitivata vo bilansot.. Изменето од anastea - 28.Април.2008 во 00:59 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам во самиот себе
Не верувам во контрадикторности |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА НЕКОГАШ ПОВТОРНО НА НЕКОГО ЌЕ ВЕРУВАМ!!!!
АМА ЗАТОА И НЕЛОГИЧНО СПРОТИВНО НА ПОГОРЕ КАЖАНОТО ВЕРУВАМ ДЕКА НА НИКОГО ВЕЌЕ НЕМА ДА ВЕРУВАМ!!! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JAS VERUVAM DEKA MOZEZ
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам дека ќе успеам, верувам дека ќе го победам стравот, верувам во тие што се со мене цело време, не верувам дека засекогаш ќе останам ваква и дека ќе тапкам во место. ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖАМ.
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam...vo se shto nekoj ke mi kaze deka e iskreno.
Ne veruvam deka ushte ednash ke poveruvam vo istoto |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam vo sebe i veruvam deka se uste ima nekoi dobri lugje koi ja zasluzuvaat mojata doverba!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VERUVAM VO SEBESI
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZITIVEN STAV PO SEKOJA CENA !!! BEZ OGLED NA SE ... VO TOA VERUVAM !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се верува до каде може да оди човековиот ум....
не ми се верува во ...нешто...што го читам на форумов....
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam vo sebe.Sekogas koga ke se posomnevav drugite go koristea ite kako .
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |