![]() |
|
Тајна врска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...so vreme se ke doznaesh drugarke... ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Ima neka tajna veza,
za sve ljude zakon krut. Njome covjek sebe veze, kada bira sebi put. Sidro koje ladju cuva, da ne bude buri plijen tone skupa sa tom ladjom, jer je ono dio nje. Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas. Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas. |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ok...................a kaj ke se cekame ???????ke ne sece ELENI ama aj nema vrska...................doagam i jas vo sekoj slucaj.........................
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...YOU'RE ON BABY... ![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
pa ajde idi i ti dogji tuj i se nemas muku
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
EJ ALO AJ OLADETE MALKU..............SAMI LI KE ODITE NA PECENO............... I NA VINCE...............A STO STE VIE DVAJCA.PA NE VIKATE A???????C C C C C C C C C C C C
![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
uuhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaauuh sv sm se oznoio sk moj stojka se probudio rascepi cu tj devojke
|
|
![]() |
|
...e brate bash prav "Kumanovski mezl'k" ima da bude...fala... ![]() ...ja ke te ponesu dve cure od Ohrida grada za tebe kako poklon, da vidish kako mirishev kako ezero brat u Maj- chiste kao suza, kose su im kako Drim beli dugachke, ochi su im kako zvezde sjajne navecher sto svetiv nad grad a dupe im je cvsto kako karpe Jezerske, a bashka su dive kako Galichica planina a ti si glbar opasan ima da gi trenirash i letash od krevet ne shank i do na masu da ti jedev od ruke... ![]() |
|
![]() |
|
Kumanovski mezlk i tri devojke kju mestim na tebe da jebes da se iznajebes
|
|
![]() |
|
...toooooooooooo druze...prav choek si znam ja...odma sm te primetio... ![]() ...ke ti pushtu g'lab ako idu natamo...ja davam belvicu Ohridsku taze od mene i bel Traminac... ![]() Изменето од ...Well... - 21.Јануари.2008 во 16:15 |
|
![]() |
|
kd god pozelis reknujes sk i sk idemo
|
|
![]() |
|
...eve be Cac...mamata...kd ke idemo U Rankovce...na Jagnje peceno da jedemo i da se napravimo sve kamenja od Slivku i da idemo na Manastir da gi ljubimo popadike posle... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jeste be bratac. pa kude si ti be wel
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |