|
ВМРО - ДПМНЕ со највисок рејтинг |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПОДОБРО И ТАКВО ОТКОЛКУ НИКАКВО И ЦЕЛ ЖИВОТ НЕПИСМЕН ДА СИ ОСТАНЕШ, КУТРО ДЕТЕ, ШТО НИ ЧАШАТА В МЕАНА НЕ МОЖЕШ ДА ЈА СОБОРИШ, А БОРЕЦ СЕ ПРАВИШ Изменето од majstorce62 - 18.Јануари.2008 во 22:53 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa PAVLIN ednaska pokaza DPMNE da, vo civo vreme na Vojvodata Ljubco :)??
A i osven toa koj imase poveke mandati DPMNE ili SDSM... I spored tvoja logika koj poveke ja usral zemjava :)??? Изменето од Vladimir88 - 18.Јануари.2008 во 19:28 |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne sporam so toa sto misli da napravi od toa sto ke napravi...i na kraj od toa sto ima napraveno...samo sekogas ke bidam kontra vladata se dodeka RM ne zalici na pristojno mesto za ziveenje...a DPMNE ednas dokaza kolkav kapacitet ima ..ostanuva da vidime...inaku na izbori glasaj za kogo saksa i toa ne me interesira, tvoja e odlukata |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро не суди пред време.
Љубчо е веќе минато време Гвујо ја доби власта пред 1 година ако се сеќавам. П.С. Не верувам дека ќе ги исплатат парите ама ајде еве викаат надежта последна умира... Освен тоа поранешните работници од Славија викаат дека работите оделе на подобро па сега имаат поголема надеж од порано да си ги видат парите... :) А и не е мала цифрата ОГРОМНА Е П.С. Павлин и Гвујо и да не ги исплати парите на Славија пак ќе одам да гласам за Гвујо зошто пак има направено повеќе од другите премиери :) Изменето од Vladimir88 - 18.Јануари.2008 во 18:34 |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ete i ti tolku go sakas Gvujo....ke bide najdobar ako gi isplati platite? ...ne zezaj pa daj i mene mi dolzat pari...pa da se obratam kaj nego..napravi od covekot kultna licnost i ne dozvoluvas nekoj da go zakaci...a ist takov rejting imase i LJ. G. pa mu se slucija posle cudni raboti i vojni |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И егејците се чистокрвни Македонци..МАКЕДОНЧИШТА БРЕЕЕј
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Егејците, како и нас, си се чистокрвни македонци.
Туку мене ме јаде сомнеж ТИ да не си некаков ли цинцарела?
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SI SE RAZBIRAME NIE....ushte na daleku.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ах ах ...моира...што да правам ...кога ги читам постовите на борец ,а тој овде ми е ...слабост ...наместо да гледам во тастатурава ,јас не го симнувам погледот од мониторов и затоа сигурно сум згрешила...ама ти важно слатко се изнасмеа ...и прости ми на збунетоста...
мене пак ми е задоволство што тој ме разбра што сакав да кажам...
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mislev na Egeec....ti nemash shansi so niv.
Mislev na nekoj Grkoman..bre...
A od kade taa idea.....???? Pa tie SAMO toa go zboruvaat kade da se svrtish.....normalno kako glaven argument vo dokazuvanjeto na nivnato "slavno minatao".
|
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма јок, не сум јас јорганпланинец. Јас сум чистокрвен Македонец.
пс. Од кај идеја дека сум егеец ?
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TI KAKO VO "GRCHKO" SHKOLO DA SI UCHEL IZGLEDA!!!
HE..HE..HE....
|
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хехехе, наследници на Титовите пионири има насекаде.
Живео друг Грујо другарице.
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala Blashka.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |