|
Физика |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересна е физиката ама професорите знаат да ја упропастат...
|
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fizikata malce e poteska no ako ja svatis mislam deka ke se nema nikakov problem a normalno i ucene po malce ke treba
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав само некои делови од физика...посебно добро ми одеше термодинамика и атомска физика...
|
|
|
|
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da tuka golema i zasluga imaat tvoite nastavnici koi te upatile kon vistinskiot pat, treba da im bides blagodaren na istite, i tokmu blagodarenie na niv ti denes si toa sto si, i imas sosema poinakvo razmisluvanje za ovie nauki.
|
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за се има луѓе родено ... некој за наука ... некој за уметност ... така да ... во животот немора да примениме инфизитимален рачун ... за да живееме добро ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imav sreka mojata predizpozicija za odredena profesija da ja uvidat nastavnicite ushte vo osnovno i da me nasocat kon praviot pat...Kako...Taka shto nastavnicite po hemija, a posebno po fizika uvidoa deka ucam napamet za da dobijam petka, pa mi objasnija deka toa se dve nauki koi ne moze covek da gi uci napamet, tuku so praktika. Sega, koga sum svedok koga mnogu nastavnici po fizika i hemija na odlicni ucenici koi se izjasnile deka sakaat da se zapishat vo ekonomsko, upravno, i da ne nabrojuvam im pishuvaat 1 ili 2 zatoa shto ne znaat da presmetaat brzina na velosiped koj odi sproti...bocno na veter, pa veterot go usporuva ili zabrzuva so tolku km/na cas...auuuu brate robote...mi se ezi kosata. Shto ke beshe od mene ako nemav normalni nastavnici?
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum ja sakala fizikata i dodeka porano se ucea samo lekcii od ucebnikot, denes ima edna ogromna zbirka zadaci po fizika za sedmo i osmo oddd, sto mislam deka e skroz nepotrebno.
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne mi bila teska niti fizika
niti matematika .Se se uci ako se saka da se razbere ama priznavam ne sum ja sakala tolku kako na primer istorija i hemija |
|
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali fizikata e teska nauka?
hm.... koga se saka nesto i koga se ima ljubov kon toa sto se raboti, nisto ne e tesko! |
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |