![]() |
|
Сфатив дека се изменив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe kjuti!
son ne me fati
noktite si gi izgrizav
baklavata mi ostana neizedena
vesti prestanav da gledam...
se` od pusta misla kaj e detevo
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo zbunet ... dobre dojde ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Fala, fala, se glea deka najvise me sakas...eve i ja na tebe
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
nie non-stop se menuvame ... kontinuirano imame promena na nasata struktura ... onoj koj sto saka da ostane ist ... djabe mu e trudot ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
dobro utro...
vidi, vidi, koj se vratil....
welcome
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga zabelezav deka duri i na gzot pocnale da mi rastat vlakna
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Косата ми порасна и се изменив петен и у лице аи исто така орасав ко девојка сум а не девојче
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Точка пресвртница во мојот живот е моментот кога поверував во евангелската порака за Исус Христос и донесов одлука да го следам Неговото учење.
Тоа се случи во 2003 година. Тогаш се променив, а подоцна забележав и дека промената навистина била радикална, а не само декларативна.
Не се срамам да пишувам каков човек бев пред тоа, но сметам дека тука не му е местото. Не дека сега сум некој светец (напротив
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
сфатив дека се изменив вечерва, до вчера бев наивно дете... а сега сум ...којзнае што битно не сум иста
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Normalno deka se se menuva
pa i nie. Ima promeni vo moeto odnesuvanje sega sum posmirena od porano, vo izgledot isto,samiot nacin na zivot te tera da se promenis. Vo sekoj slucaj pozitivno sum promeneta |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ако гледаме физички па јас се менувам редовно од месец на месец...особено со колограмите си играм. Сликите од средно ме потсеќаат на тоа колку луда знаев да бидам и колку штосно се носев...а денес е се толку различно мислиш поминале 20тина години од тогаш. Денес сум мнооогу позрела од тогаш (дури повеќе од нормалата), многу посмирена, скарана со нервозата, а стилот ми е сосема класичен. Голема разлика од тоа што бев и што сум сега. Нормално кога ке ги прашам моите дома велат е позитивна.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Porano bev mnogu mlad i naiven.
Sega ne sum vekje taka mlad. Kasno mi e da se menuvam. |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
Promenata e NORMALNA pojava ... sekoj koj sto se trudi da ostane vecno ist ... vecno mlad ... "bitkata" da znae deka ja ima izgubeno ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
covekot so godini se menuva... okolinata okolu nego, zivotot, telot se menuva... samo edno nikogas covekot ne moze da smeni! Toa e DUSATA...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |