IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Гатање на карти или кафе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Гатање на карти или кафе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 17>
Автор
Порака Обратен редослед
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Статус: Офлајн
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 19:22
Originally posted by renatax renatax напиша:

Interesen link!!!

Zamislete si zelba i samo kliknete na kartata  da go vidite odgovorotголема%20насмевка

http://horoskop.hr/pitaj-tarot/

Мене не ми е интересно откако го прочитав одговорот:изненадување
 .....Na putu ka kompromisu još treba pažljivo odvagati stvari....
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
NaturalBlonde Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Doll Domination

Регистриран: 20.Ноември.2009
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NaturalBlonde Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2009 во 09:26
хехе, интересна ствар ова со тарот картите
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2009 во 09:10
Interesen link!!!

Zamislete si zelba i samo kliknete na kartata  da go vidite odgovorotголема%20насмевка

http://horoskop.hr/pitaj-tarot/
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 19:52
gluposti, izvleci karta da ti kazam nesto, ili stisni zelba da ti gledam,  dodeka se zamarame so vakvi raboti go zaboravame vistinskoto nesto, verba vo boga
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:31
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:31
znaes znaes sum ti gledal mnogu pati i sum ti kazuval kaj gresis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:30
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:28
razmisli moze ke ti tekne
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:26
telepatski ke ti ja kazam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:25
aj pogodi mi ja zeljata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:23
samo ti utisni zelja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 02:22
Koj ke mi gleda na kafe
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 15:44
Originally posted by Didi Didi напиша:

CST milaголемо%20гушкањеsega citam zashto bese taznaбакнежne navleguvaj tolku vo toa sto ti go kaza gatachkata,jas ednas sum bila kaj edna i toa ne bese od Makedonia ...mi kazaa deka se godi,i navistina se mi pogode....inace  od togas nikade ne sum bila nit ke odam,ne se razocaruvaj mila ,mora nesto da ti kaze ako ne e belo ke e crno....mislam me svakas ,opustise zs te znam dobro, sekogas si dobri4ka so site,vedra i nasmeana i sekogas im pomagas na drugite  kolku mozesбакнежголемо%20гушкање

Фала душичке големо%20гушкање бакнеж 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.