|
Каква козметика користите во моментот |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lele "Leukoplacia"kolku mn. kozmetika heheh.Dobri marki moram da kazam,pa zatoa eden sovet od tebe ke pobaram.Mozes li da mi kazes kakov piling bi mi prepora4ala za kombinirana koza,neka bide nekoj na poprirodna baza!!!
|
||||
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
1.tonik i mleko za cistenje lice garnier,green line lil nivea za suva i custvitelna koza
2.krem za lice doliva za suva koza,maslo od neven kalendula i preku leto maslo od cajno drvo 3.maski za cistenje na pori,piling,belenje na ten od afrodita 4.dekorativna kozmetika od art deco,l'oreal,rimmel,maxfactor,estee lauder karmin,maskara,senki vo prirodni tonovi,molivi za usni tecna pudra ponekogas,ruz 5.gel,mleko za telo, piling afrodita ili nivea,aquolina 6.antiperspirant nivea dry 24,fresh 7.lak za nokti vo jaki boi crn,retko bordo,crven 8.sampon i regenerator,maska,farba-revlon,wellaprofessionals silikonski kapki avon 9.parfemi 1.femme boss 2.nina nina ricci 3.angel forever tierry mugler 4.tuberosa gardenia estee lauder 5.coco mademoiselle chanel |
||||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sakam da kazam nesto za medot..........svarno e korisen koga stanuva zbor za nega na liceto....vo kombinacija so mleko e nesto fantasti4no,ja omeknuva kozata i ja pravi vlazna.isto taka mozete da dodatete i nekolku kapki maslinovo maslo.jas ja imam probano ovaa maska i super e ,nema da pogresite ako ja isprobate
|
||||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas poveke koristam kozmetika za telo otkolku za lice,sepak liceto e najosetlivoto nesto i ne treba mn,mn da se experimentira so nego.Pudra stavam od L'OREAL i toa retko, samo za izleguvanje,a za sekojdnevna nega na liceto koristam NIVEA SOFT.
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Стари мој, сепак јас ќе си се држам до мојата испробана маска со кал од Мртво Море, не сум баш по експериментирањето. А за твојот цакан, само напред... Sepak, stari |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ZA toa si vo pravi draga Maria_Magdalena za vodoliite , i toa 100% (tesko na tie so mene jas sum vodolija vodolija) a sto se odnesuva do probuvanjeto lesno , samo kazi mu ne tuka dragi na stomak , na lice -pa ili ti razmachkaj se ili toj neka te razmachka so takvoto :)). A posle izmij go liceto so Dave sapun ili so kamilica:)). Pa da vidis ni brchki ni kremi |
||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Koga se neguvam...VICHY...koga se prepariram..LANCOME
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Или оди на поприродна козметика, медовини, мелеми
|
||||
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...БОГАМИ,ТИ СКАПА СИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ..,А ДА СКРАТИМЕ МАЛКУ ОД ПАЛЕТАТА НА ПРОИВОДИ НА НЕКОИ ЛАБАРАТОРИИ..А? |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Каква козметика користите во моментот (или која ви е омилена).
2. крем за лице 4. крем за раце 5. течна пудра 6. пудра во прав 7. руж 8. маскара 9. сенки 10. кармин, сјај 11. моливчиња за очи 12. лосион за тело 15. стик/антиперспирант 16. шампон 17. паста за заби 18. парфем 19. коректор 20. пилинг 21. гел за туширање 22. друго... Изменето од realna - 23.Март.2008 во 03:04 |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хахаха, абе уживај си ти, а штом и нејзе и прија мевлемот-нека продолжи. Во име на убавината-се е дозволено. А она за водолиите, па навистина се помалку ексцентрични,секогаш понапред од своите современици, револуционерни по малку, и сето тоа дава впечаток дека се необични. Само фурај... Ај, може вечер и јас од мевлемот ќе пробам маска, ѓоа, годините ми врват |
||||
|
||||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
My dear, zosto ko od astroloshka enciklopedija, pa jas so kremive postar sum od nea a izgledam pomlado , a kamo li da stavav od nejzinite sokovi , togas ke ja obvinea za pedofilija:))) |
||||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..nivea i jas.............za tusiranje onaa od kasmir sto mirisa.............mmmmmmmmm lepota.............
|
||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А да пробаш и ти малку со нејзините “медовини“, хахаха, може и твоето лице ќе блесне, зашто да купуваш толку скапи препарати со конзерванси и хемии... Абе знаев дека водолиите се малку, хм, необични...ама ти...ко од астролошка енциклопедија да излезе. |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |