|
Пејте ја песната |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ikono moja za dusa raj mi bese samo ti
no neboto te skri o kolku boli a kazna bozja ti si molo moe kazna moja si |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzvezdata ti zgasna,
a samo sto te pronajdov ti zamina
|
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e toa vo lugeto tazno
sto ziveat vo zivoti tugi koj vo moeto minato plovi....... |
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I den denes ko sonliva pesna,
ke doleta miris na cresa koga prolet ke rascuti v pole edna cresa sto mene me ceka. Koga morav da odam im rekov se sto imam kuka i niva, neka zeme sto mu treba sekoj, no cresata da ja najdam ziva |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од небо нек се спуштат и громови на душа
само да ти слушнам глас признавам пред светов ке го минам векот да те најдам ради нас не можам од тебе да оздравам сета љубов дур сум жив на тебе ја потрошив светот мој минус тебе во него она што ке остане малку е. ----------------------------------------------------------------- Иконо моја, за душа рај ми беше само ти но небото те скри о колку боли но казна Божја ти си мило мое казна моја си. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ulici nakisnati
prozorci rasplakani kade li si bar da znaamm?? |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ноќва сум ти така сам.......
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Magla pak me pokriva,
mirisa na nevolja... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa uste pred mene nekolku ja prekinale igrata vidi..zatoa ja mislev deka sekoj pocnal da si dava stihovi svoi..taka da eve ti prodolzi ja mojata,za da ne se narusi redot..ne se nerviraj,ke bide se vo red..eve ti prodolzi gi moite stihovi i pak ke se vrati se u normala.. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ели. песната никој како тебе не бакнува не продолжува со твојот лик јас го сонам. тоа се две различни песни. ова важи и за другите. ако играте играјте бар правилно а не да се мешаат десет песни темата нема никаква смисла така
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tvojot lik jas go sonam
kako ikona,nezna bliska dalecna moja prva platonska,ljubov cista kako solza,sega koga porasnav sfativ sto si tiii.. |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram da te popravam malce:a mojot zivot e vecno pagjanje se da se sobere-poraz ke ostane,naviki stari vo mene.. |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj kako tebe ne baknuva
za toa si rodena ne znam dal ke uspeam da prostam se i da zaboravam |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заспивам само за да бидам со тебе
Макар на сон да сум твој Но сонувам како ти Со друг чекориш |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |