|
Дали Ви се остваруваат соништата |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas eden son mi se ostvari.....strasen son
nesakam takvi sonista nikogas da sonuvam poveke...sto ti ja pretskazuvaat idninata...posebno koga e neubava |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Аха... скоро секогаш кога не се убави.... !!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,ми се има случено повеќе пати да ми се исполни сон.Убаво би било да можеш да си одберш кој сон сакаш да ти се оствари и да не се плашиш од оние лошите.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mi se ispolnuvaat sonovite, imase eden peeriod pa 5 godini ima,sonuvam celo vreme 2 svetska vojna, hahaha, stvarno, najcudno vo sonot mi bese za stilot na lugeto koi gi sonuvam, tie frizuri retro, garderoba se od taa doba, toa mi bese najcudno,gradba na kuki toj stil, kako vo nekoj film, hahahah, dolgo vreme ne sum go sonuvava toj son, prijatelite obicno mi se smeeja koga i kazuvav, mi velea pak 2 sv. vojna, cudna rabota,hahaha
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нееее, хаха.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не знам баш но некогаш го имам тој fell-инг на deja vu...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" prevedeni " DA !!!
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу...немаше да бидам жива да ми се остваруваа...цел живот или некој ме брка, или паѓам од негде.......а и факултетот немаше да го завршам :))) ...
Него...откоа не сум сонувала нешто убаво, такво...да несакаш да станеш....мммм.....онака на крајот знаеш дека сонуваш ама пак си продолжуваш за да не го прекинеш убавото! |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да !!! Плачам на сон, плачам и на јаве, и обратно, се радувам на сон се радувам и на јаве... |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonot isto taka e nasiot zivot,
podaleku sme od nasiot zivot koga ke se razbudime |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се остваруваат...како баба Ванѓа сум
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верував во тумачење на сонови,ама некако овие неубавите навистина ми се остваруваат
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој сон, што го сонив вчера, ако ми се оствари... Е тогаш ќе биде навистина интересно.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si gi ,..ostvaram!,..ke mi se ,..ostvarat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |