![]() |
|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljubomora e dokaz
deka postoi optravdano ili neopravdano cuvstvo za diranje vo negovata pripadnost pripadnosta e ljubov, pripadnosta e rabotno mesto, pripadnosta e familijata pripadnosta e znaenje, pripadnosta e hobi, pripadnosta e i slava i status sekoe diranje predizvikuva ljubomora Изменето од anakin - 01.Декември.2009 во 22:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
А не може ли да постои вистинска љубов без љубомора ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ако нема лjубомора барем малку...за каква лjубов иде реч???
па луге сме...не сме роботи. |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Mi e maka mnogu da tipkam....
Amaaa,taa ljubomora bese edna od pricinite za razvod... Ti ja gricka ljubovta prema sakanata osoba i ti go unistuva seto ona so si go gradel so taa osoba... Patoloskata ljubomora e dokaz za niskiot kapacitet na licno vrednuvanje...onaa drugata ljubomora e normalna i dava inspiracija ponekogas... Tanka e granicata megu ednata i drugata ljubomora... pazete si ja ljubovta!!!!! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ne e sramno da pochuvstvuvash ljubomora,...tokmu taa ...ljubomorata te potsetuva kolku mnogu ti znachi lichnosta. Ako ljubomorata se smeta za patoloshka pojava ,kako bi ja definirale ramnodushnosta vo edna vrska? ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
se slozuvam.... vo razumni granici ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
....... доказ дека е малце,...... лев
![]() еее другарка ми со дечкото нејзин,... ми вика, леле колку карање ќе имаме сега на базен, и викам зошто.... и ми вика,... па ќе помине некоја гледам ја гледа,.... ќе помине некој, јас гледам во тој... и викам е добро, кај е страшното во гледањето ![]() ![]() ![]() зборот ми беше, зошто таа да не гледа или тој да не гледа ?? може случајно се загледал,... или не значи ако гледаш некој дека ти се свиѓа тој/таа..... само ајде..... ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
deka saka ocite da ti gi izvadi ako gledas negde,
ama ako i pravis nesto , tesko tebe |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ljubomorata e bolno cuvstvo,taa samo moze da doprinese edna vrska da se raspadne ili da ne funkcionira kako treba,nikakov dokaz za ljubov ne e ljubomorata
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Да доказ е,ама и дека е малце избеган/а ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
читам сега и се смеам и ми се плаче истовремено... другарка ми и дечкото одат месец дена... расправијава е за ова... се договоривме школскиве и класната да одиме заедно првен на театар, па на кафе... и сега дечково и вика... ау не може да одиш... зошто што ќе правиш таму... и она му вика,... ај па ти, нема да се двојам... и типов ( кој многу ја сака ) и вика... ако разберам дека имало машки со вас не одиме повеќе...
![]() ![]() ![]() боже господе... дефинитивно треба тоа смајли што се крсти ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Hmmm..Pa sekoj e pomalku ljubomoren...pa toaa od edna strana moze da bide deka stvarno ti znaci..a od druga strana moze da bide ..deka nema doverba vo tebe...zavisi kaj koj kako..
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Па што ако сум малку љубоморна(добро де, некогаш и повеќе
![]() ![]() Има една убава јапонска поговорка-"Љубомората е душа на љубовта"... изгледа јас имам голема душа ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |